İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Videolarınızı sitemde paylaşın

lgnd003

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bu siteyle uğraşıyordum doğrusu ilk başta sadece vine videoları koymayı amaçlamıştım çünkü vine çalışıyordum sadece ama sonra bir kaç kategori daha eklemek istedim. bu site sadece bana aittir ve şu an için reklam bulunmamaktadır. sizden ricam günde yüklediğiniz videoları burada Send Video kısmından göndermeniz başlık,etiket vb de girerseniz çok makbule geçer. Açıklama kısmına kendi kanalınızın linkini verin ki zaten izlenmeler de sizin videonuza gelecek. Bu siteye sadece gömmüş oluyorsunuz. Ben günde bir kaç kez takip edeceğim ve gönderdiğiniz videoları aktif hale getireceğim. Umarım kurallara aykırı bir şey değildir. Bol kazançlar.

Siteyi İngilizce açtım Türkçe'den İngilizce'ye çevirdim çoğu yerlerini. Elimden geldiğince düzeltmeye çalışacağım. İngilizce video yükleyenler için iyi bir yer olabilir. Umarım geliştirebilirim.

Site linki: http://www.yumtv.org/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.