Videoya Logo Nasıl Eklenir?

esracengiz

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Nisan 2019
Mesajlar
12
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Benim başlıktan da anlaşılacağı gibi video ile ilgili bir sorum olacaktı. Bilgisayarımda Ulead Video Studio 10 Plus programı kurulu. Bu program ile videolar hazırlamaya çalışıyorum. Bir noktada takıldım, işin içinden tam çıkamadım. Hazırladığım videoya profesyonel görünümlü logo eklemek istiyorum lakin çok başarılı olamadım. yani eklediğim logo videoda sırıtmayacak. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim. Videoya logo nasıl eklenir ? Bu konuda bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum . Şimdiden teşekkür ederim
 

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
Merhabalar elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağım. takıldığınız yer olursa sorun o zaman daha ayrıntılı bilgi vereyim. Ulead Video Studio 10 Plus programı bilgisayarınızda kurulu olduğuna göre aşağıdaki aşmaları takip edin, rahatlıkla sorunsuz videoya logo ekleme işini halledeceksiniz.

1.Aşama: Programı çlıştırınız, karşınıza 3 farklı pencere çıkacaktır.

2.Aşama: Bu pencerelerden " VideoStudio Editor " yazan şeçeneği kullanacağız.

3.Aşama: Programda tercihimizi seçtikten sonra diğer aşamalara geçiyoruz.

4.Aşama: Program aracılığıyla logo ekleyeceğimiz videonun bulunduğu alana giderek, videoyu sürükleme yöntemiyle programa atıyoruz.

5.Aşama: Videoyu programa sorunsuz bir şekilde import ettikten sonra yukarı kısımda bulunan seçeneklerden " Share " tıklıyoruz.

6.Aşama: Aynı şekilde yukarıda bulunan seçeneklerden " File " menüsüne girerek " İnsert Media File To Library " seçeneğinden " İnsert İmage " yazan yeri seçiyoruz.

7.Aşama: Daha sonra açılan pencereden, seçtiğimiz videoya logo olarak kullanacağımız resmi seçip ""a tıklıyoruz.

8.Aşama: " Aç " seçeneğini tıkladıktan sonra,kullanacağımız resmi programa import etmiş oluyoruz. Geldik son aşamaya...


Aşağı kısımda oluşmuş olan video zincirinin altına bırakıyoruz.

9.Aşama: Logo olarak kullanacağınız resmi videonun alt tarafına bıraktıktan sonra önizleme kısmında resmin ortaya yerleştiğini göreceksiniz.

10.Aşama: Önizleme bölümünde gördüğünüz gibi resmin kenarlarında boyutlandırma yapılabilmektedir. Son olarak, köşelerden veya kenarlardan logonun boyutunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

Not: Eğer resim boyutlandırma noktaları görünmüyorsa aşağı bölümden resmi seçerseniz boyutlandırma noktaları karşınıza çıkacaktır.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Yine de anlamadığınız yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. iyi çalışmalar.
 

seotanitim

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Şubat 2016
Mesajlar
14
Reaction score
3
@ŞeMSi gayet açıklayıcı şekilde anlatmış teşekkür edeirm benimde işime yarayacak bir bilgi.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst