İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Videoya reklam ekleme?

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
Elimde bulunan video ya site reklamı ekliyecegim.
Ama kullandıgım program cok yavaş bitiriyor bu yüzden daha hızlı bir şey ile yapmam gerekiyor önerdiginiz program varmı?

Videoya Daha hızlı reklamı ekliyebilecek

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Programın adı nedir?
Bilgisayarının CPU + RAM + FSB değerleri neler?

T

trgy

Misafir
Eskiden kullandığım bir program vardı virtualdubmod idi sanırım adı. Kullanımı oldukça basitti ve basit bir program olduğu için ram harcamıyordu.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
TrgYlmz örnegin 30 dk video yu ne kadar sürede reklamı ekliyordu?

Ayrıca video convert ram yemiyor cpu yiyor :)

T

trgy

Misafir
TrgYlmz örnegin 30 dk video yu ne kadar sürede reklamı ekliyordu?

Ayrıca video convert ram yemiyor cpu yiyor :)

Tam bir bilgim yok 3 yıl önce neredeyse her gün video editliyordum o yüzden aklıma geldi söyledim. Ama hızlı olduğunu hatırlıyorum çünkü 3 yıl önce pek kaliteli bilgisayar sahibi olduğumu sanmıyorum. :). Donanım ile alakam pek yoktur uyardığın içinse teşekkür ederim. :)

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
VirtulDub programını videoya transparan logo eklemek için kullanıyordum. O zamanlar Athlon 64 3200+ (2ghz) işlemcim vardı, 10dk'lık videoları 7dk'da bitiriyordu.

Edit:

VirtulDub ile transparan logo yapımını anlatan sayfayı buldum, bende burdan faydalanmıştım. Kolay gelsin.
http://forum.videohelp.com/topic248307.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.