İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VINN mı ADSL mi??

siyahh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bahsettiğiniz paket bu mu acaba biraz araştırdım da? :)

http://superinternet.vodafone.com.tr/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.php

Eğer buysa süper gibi duruyor... Hızı filan nasıl peki??

Selam Dostum;

Sanırım Vereceğim linkler VODEM paketleri ile alakalı;

Faturalı VODEM paketleri;

http://superinternet.vodafone.com.tr/faturali-vodemnet.php

Faturasız VODEM paketleri;

http://superinternet.vodafone.com.tr/faturasiz-vodemnet.php

NOT:Eğer yanlış bilgi verdiysem affola... :)

İyi Forumlar...

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Nasıl yani Oğuz vodem ile o paket çalışıyor mu ? Anlayamadım.
Ben de vodafone 3g kullanıyorum da kafam karıştı.

vodem sadece vodafone için , türkcell içinse özel kendi vın cihazları var . sözleşmeli alıyorlar genelde vın paketlerini normalde kontörlü bir hatla paket alabiliniyor vodafone de mesela 8 tl 1 ay günlük ise 0,50 TL yani operatörlerin kendine göre cihazı oluyor üstat

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
vodem sadece vodafone için , türkcell içinse özel kendi vın cihazları var . sözleşmeli alıyorlar genelde vın paketlerini normalde kontörlü bir hatla paket alabiliniyor vodafone de mesela 8 tl 1 ay günlük ise 0,50 TL yani operatörlerin kendine göre cihazı oluyor üstat

tüm hatlar farklı cihazlarda çalışabiliyor.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Galiba ADSL'den vazgeçip VINN alacağım durum onu gösteriyor bakalım... :) İnşallah hızından yana problem yaşamam..

Starturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
smlie adsl kullanıyorum mutluyum :)
ayda bir arıyorlar birşeye ihtiyacınız var mı diye :D
tavsiye ederim. En ucuz ve kaliteli adsl şirketidir.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
hiç sözleşmesiz ve hiç kampanyasız sınırsız ttnet bağlattım valla :p istediğim zaman kapattırabileyim diye... bakalım hayırlısı olsun... :)

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yemin ediyorum alma sakınn ben aldım aylık 100 -250 tl arası değişiyodu kapattırmaya kalkıstım 800 tl odedım cayma parası diye kapatmak için

ama benımkı türkcell di hiç girme bu işlere sınırsız varsa bile alma hız yok bikere 200mb lık bişiyi sabah kadar indiriyo
en iyis adsl

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Sınırsız ttnet bağlattım. Adil kullanma kotası 25GB. Geçersen hızın düşüyor fatura kesinlike 1tl bile fazla gelmez.. :)

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Aylık kaç tl ödüyorsunuz acaba , sözleşme gerektirmeyen 25 GB kotalı paket için ?

Düşünüyorsanız eğer; NETLİMİTSİZ paketi. 25GB adil kullanma kotası var. 25GB kullanıyorsunuz 8mbps hızında. Zor ama olurda 25GB'ı geçerseniz 1 ay içinde, o ay fatura tarihine kadar hızınız 1mbps'a düşüyor. Faturanızın 1TL bile fazla gelme ihtimali yok, dava açabilirsiniz.. Sadece bağlantı ücretini yansıtıyorlar, o'da +1 veya 2 tl olarak yansıyor faturaya. Bağlatırken nakit vermek istedim bağlantı ücretini almadılar, ilginç. :) Size önerim; ilk 3 ay 29 TL sonraki aylar 55 TL diyorlar ama kesinlikle önermiyorum.. 1 yıl mı 2 yıl mı ne sözleşmeli bağlıyorlar. Olur ya 2 ay sonra kapatmak isterseniz, aşırı bi ücret ödüyorsunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.