İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vip Bölüm İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
vip bölümü genele absürt olarakmı kapatılacak yoksa adsense paylaşımlarıın site satışlarının olduğu bir bölümde olacakmı. Yabancı sitelerin satıldığı paylaşıldığı bir yer geçekten gerekli.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Kişilerin paraya bakış açıları demokratikliğide herşeyide bitirir boşver, bugün gazete sitelerinde birkaç yorumda ülkede namuslu olmak suç oldu diye farklı kişilerin serzenişleri vardı. Para işte bu forumda da olduğu gibi herşeyin üstünü örttü, ondan sonrada benimde çocuklarım var vs. gibi edebiyat yaparlar, geçikmiş bir şekilde gerçek yüz ortaya çıkıyor işte.

Lutfen konuyu kisisele indirip hakaret boyutuna tasimayiniz.

1 YIL uyelik icin kullanicidan alinan sadece 39$ ile kim zengin olmus?
Foruma uye icin alinan ucret daha once de soyledigim uzere caydiricilik amacli.
Ki herkes uye olmasin ve uye olanlar forum kurallarina uymadiklarinda birsey kaybedeclerinin farkinda olsunlar.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
vip bölümü genele absürt olarakmı kapatılacak yoksa adsense paylaşımlarıın site satışlarının olduğu bir bölümde olacakmı. Yabancı sitelerin satıldığı paylaşıldığı bir yer geçekten gerekli.

Kurallara uyuldukca, Herhangi bir kisitlama yok.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Lutfen konuyu kisisele indirip hakaret boyutuna tasimayiniz.

1 YIL uyelik icin kullanicidan alinan sadece 39$ ile kim zengin olmus?
Foruma uye icin alinan ucret daha once de soyledigim uzere caydiricilik amacli.
Ki herkes uye olmasin ve uye olanlar forum kurallarina uymadiklarinda birsey kaybedeclerinin farkinda olsunlar.

kural diyorsunuzda, kural nedir ben göremedim? absürt serbest, mp3 serbest hatta adsense hileleri bile serbest olacak? kural nedir acaba?

ayrıca hala attığım öm'ye cevap alamadım. eğer cevap vermeyecekseniz, sizinle özel mesajlaşmak yerine herkesin görebileceği ve yorumlayabileceği bir şekilde, yeniden bir başlık açalım ve orada konuşalım.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cidden şaşkınım.Vip bölümü kalpden isteyen birisiydim.Ama vipde böyle bir bölüm olacaksa, insanların hilelerini tartışacağı yer haline gelecekse çok üzülürüm ve bu forumun, hizmet vermekten çıkdığını kabullenirim.

Bende çok hile yapdım.Ama bunu bir platform üzerinde paylaşmak, tartışmak, kamuya açmak ve bunun için türkiye ' nin sayılı forumlarından birini kullanmak çok yanlış olur.Sistemimize üye olun, adsense kodunuzu verin ve tıklama yapalım felsefesine ne kadar karşıysak, bunada karşıyım açıkcası..Bu tabiki benim görüşüm sadece.

Üstadım, sende haklısın. Benim anlatmak istediğim VIP acılacaksa (zaten VIP in anlamı ile absürt sitelerin yada hilelerin tartışılması ile ne alakası varsa onuda çözemedim) bu forum üyelerinin adminlerden her türlü şeyi talep etmeleri hakkıdır. Ben o foruma üye degilim. Parasıdan da degil tek günlük harcamam. Ama o forumda işim olmaz. Allah'a yakın bana uzak. Benim demek istediğim isteyen istediğini ister. Kimseninde buna ses cıkarmaya hakkı yoktur. Zaten kapatılacakmış birkaç güne kadar. Tamam? :)

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ya ne hilesi :) daha adsense in c-d sini bilmiyorsunuz.. bu bilinmediği için hileye kayılıyor ya zaten.. para hile ile kazanılmaz, c-d ile kazanılır!
önce c-d sini öğrenelim bu işin..
c-d için özel forum açın diyeceğim ama paylaşımın çok olacağını zannetmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.