İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vipler ayrılsın

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen Bayanmısın ? ... ? Ciddi Bir Soru ?
hem erkeğim, hem bayanım. ne olduğum belli değil. duruma göre değistiriyorum ne olduğumu. yeri geldi mi cüneyt arkın pazılarına sahibim, yeri geldi mi banu alkan yürüyüsüne sahibim. yeri geldi mi beyaz kadar espritüelim, yeri geldi mi kadir inanır kadar sertim. ben zeki müren :p vip forumda tam bilgi veririm :D

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hem erkeğim, hem bayanım. ne olduğum belli değil. duruma göre değistiriyorum ne olduğumu. yeri geldi mi cüneyt arkın pazılarına sahibim, yeri geldi mi banu alkan yürüyüsüne sahibim. yeri geldi mi beyaz kadar espritüelim, yeri geldi mi kadir inanır kadar sertim. ben zeki müren :p vip forumda tam bilgi veririm :D

Teşekkürler... :) Anladım Olayı Ben ...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim vip istediğim yok, yazmam da. ama adsense i bilen de yok!
valla benim 60 yasındaki babam bile bu forumu okuyarak adsense'i öğrendi ve ayda 1 milyar kazanıyor, eğer hala google adsense'i anlamayan varsa sağ üstteki "Çıkış" yazan linke tıklayarak forumdan hemen uzaklassın bence.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sadece bi öneride bulundum. Ben şahsen para kazanma yollarını tam öğrrnemedim ve bin bilsense bir bilene danış mantığıyla paylaşmaktan korkmayan kişilerin olduğu bi yer istedim sadece

Moderatör tarafında düzenlendi:

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
valla benim 60 yasındaki babam bile bu forumu okuyarak adsense'i öğrendi ve ayda 1 milyar kazanıyor, eğer hala google adsense'i anlamayan varsa sağ üstteki "Çıkış" yazan linke tıklayarak forumdan hemen uzaklassın bence.

:) demekki senin bildiğin de bu forumdaki yazılardan ibaret.
öyleyse yazık derim..

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben çok teşekkür ediyorum, sabahtan beri stresli bir gün yaşıyordum, konuyu okudukça eğlendim güldüm. Ama konudaki isteğinizde bulduğum çelişkiye değil, gelen cevaplara. hakkaten özel anlamları var benim için.

O yüzden böyle bir konu açtığınızdan dolayı teşekkü ederim.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) demekki senin bildiğin de bu forumdaki yazılardan ibaret.
öyleyse yazık derim..
eğer bu forumda yazılanları yeterli görmüyorsan, sen daha çok sey biliyorsun demektir. bunları neden paylasmıyorsun peki? paylas da biz de daha fazla kazanalım. demek ki sen ayda götürüyorsun bilmem kaç bin dolar :p

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kısaca şöyle özet geçeyim. En çok aratılan ve aratılınca en az sonuç veren kelimeleri bulun. Sonra özenle araştırma yapın. Ve o kelime hakkında makaleler yazın.(Kendi kelimelerinizi kullanırsanız daha üst sıralarda çıkarsınız) Seo ayarları tam olsun. Mümkünse .html sayfalar yapın.. Vs. Vs. daha detayları ara sıra geyik bölümünden, Link değişimlerinden ve RSS lerden fırsat buldukça konuşuluyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
eğer bu forumda yazılanları yeterli görmüyorsan, sen daha çok sey biliyorsun demektir. bunları neden paylasmıyorsun peki? paylas da biz de daha fazla kazanalım. demek ki sen ayda götürüyorsun bilmem kaç bin dolar :p

paylaşınca 'atma' diyorlar :)
çok şükür kazanıyoruz 3-5 kuruş. 2k hitlik Türkçe siteden günde 40 dolar iyi mi? ;)

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kısaca şöyle özet geçeyim. En çok aratılan ve aratılınca en az sonuç veren kelimeleri bulun. Sonra özenle araştırma yapın. Ve o kelime hakkında makaleler yazın.(Kendi kelimelerinizi kullanırsanız daha üst sıralarda çıkarsınız) Seo ayarları tam olsun. Mümkünse .html sayfalar yapın.. Vs. Vs. daha detayları ara sıra geyik bölümünden, Link değişimlerinden ve RSS lerden fırsat buldukça konuşuluyor :)

mesela arkadasımızın imzasındaki site kenan dogulu için neden bu siteyi acmıs olabilir ?
basit bir dusunce ; eurovision'a katılacak kişi olmasından dolayı eurovision zamanına kadar en cok konusulacak haliyle internette en cok aranılacak bir isim olacak,bu aramalarda üst sıralara cıkarak hit kazanmak ve/veya adsense den kazanmak :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paylaşınca 'atma' diyorlar :)
çok şükür kazanıyoruz 3-5 kuruş. 2k hitlik Türkçe siteden günde 40 dolar iyi mi? ;)
vip'de yazınca atma demeyecekler mi? google adsense'den çok para kazanmak için google adsense kullanmamak gerekir. vip forum açılırsa ilk konu olarak bunu yazarım. google adsense'den günde 150$ kazanıyorken bıraktığımda kazancım bilmem kaç katına çıktı. google adsense insanı sınırlayan yegane seydir. bünyeye zararlıdır, kullanmaktan kaçının.
not: son ödeme döneminde google adsense'de 95$'da kaldığım için ödeme alamadım :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bu foruma takılan herkez aşşağı yukarı adsense i biliyo ve bundan parada kazanıyor Ama çıkıpta kimse gerçekten bildiği şeyleri paylaşmıyo (buda hep söylendi:D). Mesela geçen gün pigeon bi link vermiş bir çok insan burda o siteyi bilmiyodur bilen yararlanıyo işte. Ama çıkıpta biri bildiğini paylaşınca yok sen böyle yaptın yoksen şöylesi diyince kırılıyolar haliyle.

Vipin amacıda bu işi hiç bilmeyenle bu işi hakkıyla yerine getiren ve bilgisine bilgi katmak istiyen arakdaşlar için açılıyo bence. Yni çıkıpta google ı yeni öğrenen birileri çıkıp gösterdiğin şeyin hemen suyunu çıkarıyor.

+ dikkatinizi çekerim ben adsense bölümü değil google bölümü açılsın dedim

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şahsen ben bildiğiniz herşeye açığım arkadaşlar adsense hakkında. Özel mesaj atabilirsiniz VIP açabilirsiniz öğretin bana da. 0.31 kazandım bugün süper dimi :D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bilemiyorum belki orada fikirlere saygı gösterilir, ya da benim gibi başkaları da fikirlerini paylaşır orada. açıkçası umurumda değil ama insanlar hala 'şu kadar tıklamaya neden bu kadar az kazanıyorum?' diye sorular sordukça üzülüyorum.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilemiyorum belki orada fikirlere saygı gösterilir, ya da benim gibi başkaları da fikirlerini paylaşır orada. açıkçası umurumda değil ama insanlar hala 'şu kadar tıklamaya neden bu kadar az kazanıyorum?' diye sorular sordukça üzülüyorum.
ben üzülmüyorum, eden bulur. insanlar okumuyorsa, denemiyorsa tabi ki az kazanırlar. herkes armut pis ağzıma düs istiyor. para kazanmak o kadar kolay değil ne yazık ki.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hiçbir zaman Kendim için Yeterli Bilgiye ulaştığımı Düşünmedim. Çünkü Yeterli bilgi yoktur!
Eğer Google VIP Bölümü Açılacaksa Normal Bölümün Ne Anlamı Var ki ? ..

20$ ver.Daha Fazla kazan Mantığı mıdır ?
VIP Bölüm Dahi Olsa Bana Günde 50$-100$ Kazandıran Bilgiyi yine paylaşmam.Çünkü iki Şey Söylüyosun Onun Bir Açığını Bulup insanı Kendinden Nefret ettiriyorlar.
Eğer Buna Karşı Olan Varsa Forum DB sini oturup incelerim onla. Ne Tartışmalar Çıktı ... Çoğu kişi karşısındakinin Açığını Arıyor. Yapmayın Arkadaşlar.İnsanı Birşey Söylediğine pişman ettirmeyin.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Hiçbir zaman Kendim için Yeterli Bilgiye ulaştığımı Düşünmedim. Çünkü Yeterli bilgi yoktur!
Eğer Google VIP Bölümü Açılacaksa Normal Bölümün Ne Anlamı Var ki ? ..

20$ ver.Daha Fazla kazan Mantığı mıdır ?
VIP Bölüm Dahi Olsa Bana Günde 50$-100$ Kazandıran Bilgiyi yine paylaşmam.Çünkü iki Şey Söylüyosun Onun Bir Açığını Bulup insanı Kendinden Nefret ettiriyorlar.
Eğer Buna Karşı Olan Varsa Forum DB sini oturup incelerim onla. Ne Tartışmalar Çıktı ... Çoğu kişi karşısındakinin Açığını Arıyor. Yapmayın Arkadaşlar.İnsanı Birşey Söylediğine pişman ettirmeyin.

AMac o zaten, insanların acıklarını arayan kişilerle değilde acıkları birlikte kapamaya çalıştığın insanlarla takılmak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.