İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vipler ayrılsın

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahu beni duyan mı yok, atın bildiklerinizi özel mesaj eleştirirsem ha buraya yazıyorum bende webyazılım değilim. resmen kazanamıyorum ! o ne 40 $ günde ben onu 5 ayda topladım. 150 heralde 1,5 sene sürer valla.

bekliyorum mesajlarınızı.

Ama hileli yöntem falan varsa yazmayın lütfen. alasını yapabilirim ama yapmıyorum. bana teknik yazın yazıcaksanız. ya da buraya yazın eleştireni ben eleştirrim.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vay be chat gibi yazılan konuya bak bilgi istedik soldu kurudu gitti. özel de gelmedi. kınıyorum burda biliyorum diyenleri, öğretmiyorsunuz bilmek ne işe yarar.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
banada atabilirsiniz inbaksımı emesenimi citolkumu açtım 4 bir yandan haber bekliyorum :D:D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
vay be chat gibi yazılan konuya bak bilgi istedik soldu kurudu gitti. özel de gelmedi. kınıyorum burda biliyorum diyenleri, öğretmiyorsunuz bilmek ne işe yarar.

Kimse kimseye bişey öğretmekle yükümlü değil , Burası bi paylaşım forumu. Ha tabi benim gibi yeni öğrenen kişiler paylaşımı seven kişilerin yazdkalrıyla bişeyler öğremeye çalşıyo. Ama gidipte öğretin öğreniyim yoksa susun demiyeceğim hiç bi zaman

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ahhahaha ya işte böyle hostbank24 kardeşim. söylerler söylerler ortaya söylemezler. biliyosanız buyrun er meydanı. dalga geçersem namertim. ama nerdeee...

@mathiaxbars
sana demiyorum ki, ben kazananlara ve bildiğini bilgisini paylaşınca gülünüyor diyenlere diyorum. buyursunlar yazılsın madem öyle. kim eleştiriyor ki ?

Ve bana forumu okuda demeyin orda yazmayanları biliyorum diyenler var işte. merakla bekliyorum neden yazmıyorlar. Eleştri yapmıycam dediklerine.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Birkaç aydır Sedo tıklamaları düştüğü için Adsense e yöneldim bakalım :) Özellikle bildiğim şey yok ama yazıların arasına koyun; renk uyumu, reklam olduğu göze batmasın; mümkünse okunurken karambole basılsın.. Bunlar bilindik şeyler diyebilirsiniz :) Ama çok açıklama beklenmiş birşeyler yazılı dursun bari (ilerde okuyan olursa)

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela sedo tıklarının düştüğünü bilmiyorduk öğrendik işte. yazıların arasıda iyi fikir düzenliyordum hazır. eyvallah.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mesela sedo tıklarının düştüğünü bilmiyorduk öğrendik işte. yazıların arasıda iyi fikir düzenliyordum hazır. eyvallah.

Parking bölümünde bir yerde de yazmıştım (herkesin düşmemiş olabilir ama bende ciddi seviyede düşme var farklı kategoriler ve anahtar kelimeler denememe rağmen eski ihtişamı yakalayamadım) :) Ama tabi ki her yazılan görülmüyor.

Bir bilgi daha yazayım bari hazır elim alışmışken bu ay ilk defa Google Adsense'den kotrol panelinde yeni ileti geldi gözüktü. Başkalarına belki geliyordur hep ama..:

Google Adsense' Alıntı:
Değerli Yayıncı,

April ayı için optimizasyon raporunuz aşağıdadır. Sitelerinizi otomatik olarak inceledikten sonra, aşağıdaki ipuçlarından yararlanarak sitelerinizin paraya çevrilme oranını artırabileceğinizi düşünüyoruz:

Bir sayfaya birden çok reklam birimi yerleştirmek genellikle daha çok gelir getirir.
Sitelerinizin çoğu yalnızca tek bir reklam birimi içermektedir.
Bu sorunu nasıl çözerim? Bu ipucunu at.

Bu ipuçlarının yararlı olduğunu umarız ve değişik düzenlerle biçimleri kullanmanızı tavsiye ederiz--her site farklı bir şekilde paraya çevrilir!

Saygılarımızla,
Google Adsense

ve Google'ın verdiği linkte yazana göre:
Çoklu reklam üniteleri sahip olduğumuz büyük reklam envanterini kullanarak performansınızı optimize etmenize yardımcı olur. Sayfa başına üç adede kadar reklam ünitesi yerleştirebilirsiniz. Çoklu reklamların etkisini ölçmenin en iyi yolu bunun genel kazançlara olan etkisini incelemektir. Aşağıda çoklu reklam ünitelerinin başarılı olabileceği bazı örnekler sıralanmıştır:
Çok miktarda metin içeren, kullanıcının sayfanın alt taraflarına inmesini gerektiren sayfalar.
Forumlarda veya mesaj boardlarda, özellikle konuların içinde.
Sadece küçük reklam biçimlerinin (örneğin, 125 x125 buton)sığabileceği sayfalar.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Madem başladınız devam edelim
reklamalrı genelde sol üste koyun linklerinizi ise aşağılara
reklam başlıklarınızıda mavi yapın
reklam arka planınız site araka planıyla aynı olsun

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ayrıca google a da bağımlı kalmak zorunda değilsiniz eğer uğraşırım diyosanız yabancı site acıp haftada 2-3 kere güncelleyin.
Güncellediğiniz haberleri
http://digg.com/ a koyabilirsiniz. Bu sitede haberi beyenen o yandaki digg butonuna basıyo ve böylece üste çıkıyosunuz.(o butonu sitenize koyun böylece tıklatabilrsiniz)

+

pingeon wm.web.tr deki veridği likde anlatayım
stumbleupon.com/
buraya girip toolbar ı indiriyosunuz - sonrasında birbirinize bişeyler tanıtmak üzere kurulan sitede sitenizle ilgili bölümleri ekleyin (mesela foto sitesiyse sinize eklediklerinizi burda tanıtın) . Önemli olan burda iyi tagları seçmek ,arakadaş edinmek, sık sık bişeyler eklemek (çünkü ekledikce hit geliyor)

bu ve benzeri sitlerde uğraşırsanız google a gerek kalmaz böylece günlük 500 hite kadar çekebilirsiniz , iyi bi sitenizde varsa buda en az 20 dolara tekabül ediyo günlük

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Evet madem Adsense i herkezin bildiğini düşünüyosunuz. ben bilmiyorum ama Bildiklerinizi buraya yazalım böylece durgun forumu canlandırırız

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
süper link inceliyorum derhal. böyle şeyleri söyleseler ya hep işte. +1

bu arada http://sitebar.org/ diye bir site var. orada da sık kullanılanlar sanıyorum public olarak yayınlanıyor. pr si 7 olmalı. ama tam emin değilim.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
yazıyoruz linkleri sonra fırça yiyiyoruz.
yeni siteye adsense koymayın diyoruz fırça yiyiyoruz.
sayfayı aşağı indirmeyin kazanmak için diyoruz fırça yiyiyoruz.
yüksek pr pahalı reklamlar getirir diyoruz herkes 'saçmaladı yine' diye düşünüyor.
bunları dedikçe fırça yiyiyoruz :) e daha niye yazayım?

webyazılım adsenseden 'para kazanmak' sitenin kuruluşundan başlar. burada yardımcı olalım ama birçok faktör var işin içinde. yoksa herkes para kazanıyor.
ama 2k tekil 100bin çoğula hilesiz para kazandırmak önemli.
yardım buradan ne olur? ancak sayfa dizaynı ve kod yerleşim yerleri..

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilgiler süper benim gibi bunları bilmeyenlerin işine yarayacaktır. hatta çoğaltılabilir bilgiler görmekte iyi.

teşekkürler...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Demin vip istemiyen arakdaşlar buyrun konu sizin bildiklerinizi paylaşın. Bu forumda bence daha 100 doları görmemiş bir sürü insan var yardım edin onlara

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
valla benim 60 yasındaki babam bile bu forumu okuyarak adsense'i öğrendi ve ayda 1 milyar kazanıyor, eğer hala google adsense'i anlamayan varsa sağ üstteki "Çıkış" yazan linke tıklayarak forumdan hemen uzaklassın bence.

çıkıyorum şimdi, nerdeydi bu çıkış yazan link :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.