İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

virtuemart nedir? ne işe yarar?

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar beğendiğim bir modülü 1,5,3 sürüm joomla siteme yüklerken aşağıdaki hatayı alıyorum. modülü yüklemeden önce virtuemartımı yüklemem gerekiyor. virtuemartın 1,5,3 sürümü varmı. şağıdaki hata nedir tam anlayamadım? yardımcı olsanız

Warning: JA_VMSlider::require_once(C:\wamp\www\kul/administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php) [function.JA-VMSlider-require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\kul\modules\mod_ja_vmproductslide\ja_vmproductslide\application.php on line 34

Fatal error: JA_VMSlider::require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\kul/administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\kul\modules\mod_ja_vmproductslide\ja_vmproductslide\application.php on line 34

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
arkadaslar beğendiğim bir modülü 1,5,3 sürüm joomla siteme yüklerken aşağıdaki hatayı alıyorum. modülü yüklemeden önce virtuemartımı yüklemem gerekiyor. virtuemartın 1,5,3 sürümü varmı. şağıdaki hata nedir tam anlayamadım? yardımcı olsanız

Warning: JA_VMSlider::require_once(C:\wamp\www\kul/administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php) [function.JA-VMSlider-require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\kul\modules\mod_ja_vmproductslide\ja_vmproductslide\application.php on line 34

Fatal error: JA_VMSlider::require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\kul/administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\kul\modules\mod_ja_vmproductslide\ja_vmproductslide\application.php on line 34

http://www.google.com.tr/search?q=virtuemart&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_trTR266TR267

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam google den arattım ama yeterli bi sonuca ulaşamadım. amacım birde hatanın sebebini öğrenmek

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
1- virtuemart bir ürün tanıtım ve satış bileşenidir.
2- virtuemart bileşeni yüklenmeden modüllerini yüklemeniz bir işe yaramaz + zaten sizdeki sorunda bileşen yüklü olmadığı için gerekli bilgileri okuyamadığını gösteriyor.
3- size verdiğim linkte googleda çıkan ilk sıradaki virtuamart ın kendi resmi sitesinde tüm sürümleri mevcuttur ve yanlarında hangi versiyonlarında kullanabileceğinizide göstermektedir.
4- Bu bileşen hakkında azda olsa bir bilgiye sahip değilseniz kurmanızı önermem, çok gelişmiş kendi başına bir script olacak kadar büyük bir bileşendir.
5- Demo sitesine yukarda verdiğim linktende ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.