Siteyi açtığım günden beri vistabb kullanıyorum , tasarım ve kullanılabilirlik açısından çok hoşuma gidiyordu , site geliştikçe sistemin sıkıntıları ortaya çıkmaya başlamıştı , uzun süredir çok sıkıntı yaşattı. Şu an yaptırmak istediğim şey sistemi editletmek ve vistabb formatından sıyırıp yeni ve özel bir sistem yaratmak.
- Aşırı cpu yiyor sebebi bulunup giderilmeli
- Çok sayıda kod hatası var bunlar giderilmeli
- Ek 2-3 mod yazılacak
- EN ÖNEMLİ sorun ise yavaş çalışması .. Şu an Teklan DC sunucumda barınan sitem koca sunucudaki tek site ama hala aşırı yavaş .. Mümkün olan en yüksek sayfa geçişi sağlanacak duruma getirilmeli . Bu da sanıyorum ki kod hatalarından kaynaklanıyor.
Konu yüzeysel olarak bu şekilde.. Konu üzerinde deneyimleri olan uzman kişilerin tekliflerini iletmelerini bekliyorum. Ticari bir portal olmadığından astronomik fiyat çekilmezse sevinirim
Mail / MSN : [email protected]
- Aşırı cpu yiyor sebebi bulunup giderilmeli
- Çok sayıda kod hatası var bunlar giderilmeli
- Ek 2-3 mod yazılacak
- EN ÖNEMLİ sorun ise yavaş çalışması .. Şu an Teklan DC sunucumda barınan sitem koca sunucudaki tek site ama hala aşırı yavaş .. Mümkün olan en yüksek sayfa geçişi sağlanacak duruma getirilmeli . Bu da sanıyorum ki kod hatalarından kaynaklanıyor.
Konu yüzeysel olarak bu şekilde.. Konu üzerinde deneyimleri olan uzman kişilerin tekliflerini iletmelerini bekliyorum. Ticari bir portal olmadığından astronomik fiyat çekilmezse sevinirim
Mail / MSN : [email protected]