İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VistaGames.Org - Satılık

katamaran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar, iş yoğunluğum nedeniyle ilgilenemediğim Oyun sitem VistaGames.Org'u 'u satıyorum.

İlgilenenleri PM den mesaj atabilirler..

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Sanırım Site Değil, Domain Satıyorsun. Yanılıyorsam Düzeltin Lütfen ?

katamaran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bugün bir amerikan firması domainim için fiyat istedi. 10.000 $ dedim ve kabul ettiler. :) Az mı dedim çok mu dedim bilmiyorum. Ödemeyi escrow.com, paypal yada uluslararası transfer ile yapabiliriz diyorlar.. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben adamlara nasıl güvenicem, yada adamlar bana nasıl güvenicek.. Bilgilendirirseniz sevinirim..

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Arkadaşlar bugün bir amerikan firması domainim için fiyat istedi. 10.000 $ dedim ve kabul ettiler. :) Az mı dedim çok mu dedim bilmiyorum. Ödemeyi escrow.com, paypal yada uluslararası transfer ile yapabiliriz diyorlar.. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben adamlara nasıl güvenicem, yada adamlar bana nasıl güvenicek.. Bilgilendirirseniz sevinirim..

Acayip bi şekilde çok söylemişsin bu bir. Kimse o domaine o parayı vermez bu iki. Yukarıda hem domaini hem siteyi satıyorum demişsin ama domain parkta yani ortada bi site yok bu da üç.

Büyük ihtimal ile fake bir mail almışsın. Zira madem amerikan firmasıymış gider .us uzantısını alır boşta reg fee yani
icon12.gif

Ama dene yani escrow mailini ver adamlara bekle bakalım para transferi olacak mı, umut dünyası
icon7.gif

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
maili buraya yazarsan fake mi değil mi beraber bakarız ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.