İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vivvo CMS Systemi - Haber Yonetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Ilk Once Sizlere Vivvo Nedir ve Gereksinimleri Nelerdir Onlardan Bahsedicem.

Vivvo Bir CMS (Haber) Icerik Yonetimi Systemidir. Personal Home Page Olarak Code'lanmistir.

*Language Dil Secenekleri : 7 Farkli Dil Secenegi (Turkce Dahil)
*Seo & Ajax - Sayfa Numaralandirma PDF
*Rss&Atom&Text Destegi
*Support for Mobile/PDA
*Site Ici Arama Kriteri
*Uyelik, Editor, Admin Panel
*Haberlere Yorum Ozelligi
*Fotograf,Video,Vbulletin Forum (vb forum lisansli olmasi gerek vivvo cms lisansi harici),Oyun,Arsiv,Anket Modul Entegrasyonu
*Coklu Template Secenekleri
*Unster Sifreniz Ile Admin Panelinizden Dogrudan Update Imkani

Demoyu Incelemek Icin Tiklayiniz.
Genel Web Icin Tiklayiniz.

1 Domain'da Kullanilmak Uzere Lisans Ucreti 1 Defa Mahsus : 150 YTL

1 Domain'da Kullanilmak Uzere Lisans Ucreti (modulasyon eklentili) 1 Defa Mahsus : 250 YTL

(unlimited) Domain'da Kullanilmak Uzere (tum moduller dahil) Reseller Lisans Ucreti 1 Defa Mahsus : 1.800 YTL

Turkiye Icin Numaralarimiz: +90 535 656 85 47 - +90 506 586 72 19
Avrupa Icin Numaramiz: +49 0174 1080 289
USA : +1 512 583 3052
Sirket : +381.11.311.50.20

Vivvo forumun da sorularinizi yanitlayabilirim
E-Posta : [email protected]
Turkce Destek, Bilgi, Satis Icin Messenger: [email protected]

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sistem fena değil, türk yapımı sanırım???? bilgi verilmemiş ama?

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vivvo CMS Fixed 4.0.3 Olarak Duzenlenmis Olup Dashboard Modulasyonu Admin Paneline Entegre Edilmistir. Tum (Lisances/Europe) Vivvo Kullanicilarina Onemle Duyrulur.

Yeni Vivvo CMS Systemi Satin Olacak Olan Turk Arkadaslarimiz Icinde Admin Panelde ''UTF-8'' or ;-''charset=windows-1254'' seklinde ayarlamalar auto olarak tr.lang uzerinde bulunmaktadir.

Agustos 14 Itibari Ile Duzenlemekde Oldugumuz Vivvo CMS 4.1.0 Systemimizin Baslica Ozellikleri.

Full Seo - (seo optimize html org htm seklinde manuel olarak panel yonetiminden secebilme olanagi)
Uyelik Paneli - (Uye paneli ozellikleri artik standartinda uzerinde olup avatar secimi duzenlemesi)
Video FLV - (Panel yoneticisi artik dosya yolu ile upload islemi gerceklestirebilir)
Vb Seo - Kullanmakta oldugunuz forum (vbulletin ) ise vb seo lisance almaniza gerek kalmadan auto seo ozelligi.

Lisansli CMS systemimizi kullanmakta olan musterilerimiz ''fixed'' harici modulasyon uygulamalarinda extra ucretlendirmeye tabidirler.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
işleyiş joomlayı andırıyor sanki...php bilsem hiç uğraşmam böyle paralı scriptlerle...dalarım joomla ya da wp içine 3-4 ay varya :D

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Joomla fix'lemeden kullandiginiz taktirde doga bilecek bir cok sorunla karsi karsiya kalirsiniz. Amacim Joomla Icerik Yonetimi Yazilimini elestirmek degildir. Gunumuzde bu tarz icerik yonetimi kullanan bir cok webmaster vardir. Yeri geldiginde bu scripti silicem yada bu scriptdan biktim durmadan logger mysql hatasina dusuyor, sitem yine kapanmis, neden yavas bu diyen bir cok arkadas bulunmaktadir.

Wp gelince WP Internet Kullanicilarina hitaben kendi scriptini paylasima sunmustur. WP kullanicilari gunumuzde artik bir hayli fazla. Neredeyse bir web adresini adres cubugumuza yazdigimiz zaman karsimiza gelecek ilk site yazilimi WP oluyor.

Amac olmayan ve az sayida olan bir yazilimla kullanicilara ve goze hitap eden isleyisi oldukca basit, arama kriterlerinde ust safalarda yer alabilecek, kendini durmadan gelisime acik olacak yazilimlari kullanmaktir. En onemliside Lisansli olmasidir. Doga bilecek her hangi bir sorununuzda bas vurabileceginiz bir ekibinizin olmasi ne mutlu. sevgiyle

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
yok ben hayatımda joomla kullanmadım zaten bilmem etmem, admin panelini bile bir kez görmüştüm. Birşeyler bilerek değilde sadece bir kullanıcı gibi bakınca birbirinie çok yakın geldi sadece. Çünkü joomla da sizin bahsettiğiniz gibi göze hitab eden ve işleyişi oldukça basit...yalan değil bu scripti ben yaptım desen joomlayı editlemişsin derim yani :)
Ama dostum yanlış anlama samimi diyorum bildiğimden değil sadece siteye girer girmemz bi kaç yere tıklayınca joomla kopyası oldugunu düşündüm ;) içeriğini bilmem

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir projem için bu aralar böyle bir script almayı düşünüyorum ancak sitesinde Standart, Pro ve Developer sürümleri olduğunu gördüm.

Aralarındaki farkları tam olarak çözemedim ancak scriptin IonCube ile kodlanmış olması beni biraz düşündürüyor çünkü ufak bir editleme yapmak istesem yapamayacağım.

Birde sitesindeki fiyatlarla bu fiyatlar arasında neden çok fark var acaba?

Trial olanı kurdum ama tam inceleyemedim.
Biraz daha yarıntılı bilgiler gelirse düşünebilirim.

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba zbahadir;

Standart, Pro ve Developer anlatilmak istenen, Scriptimizin domain lisans, modulasyon, unlimited diye 3 ayri satis protokolu vardir. aciklamalar altda yer almaktadir. Fiyat konusuna gelince 79 $ zaten sadece lisans script satisi degildir. Turkiyede KDV Olarak hesablanirsa 110 $ gelisi oluyor. Bizim kurulum ve satis sozlesmesi olarak tek 1 domain uzerinde 150 ytl veriyoruz modulasyonsuz.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizin Vivvo ile ilişkiniz tam olarak nedir, reseller haklarına sahip veya herhangi bir şekilde lisans satışı yetkiniz bulunuyor mu? KDV hesapladığınıza göre satış yetkiniz var ve fatura kesebiliyorsunuz, doğru mu? Aydınlatırsanız sevinirim.

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Mehmet;

Evet satis yetkimiz ve yonetim r*root lisances dagitim panelimiz mevcut. Dijital Imzali E-Dekont, Sozlesme & Fatura Kesebiliyoruz.

Ayrica AA, IHA, ARCA, CIHAN, DHA, ANKA Gibi Haber Ajanslarina Musterilerimizin Kayitlarinida Gerceklestiriyoruz.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba zbahadir;

Standart, Pro ve Developer anlatilmak istenen, Scriptimizin domain lisans, modulasyon, unlimited diye 3 ayri satis protokolu vardir. aciklamalar altda yer almaktadir. Fiyat konusuna gelince 79 $ zaten sadece lisans script satisi degildir. Turkiyede KDV Olarak hesablanirsa 110 $ gelisi oluyor. Bizim kurulum ve satis sozlesmesi olarak tek 1 domain uzerinde 150 ytl veriyoruz modulasyonsuz.

Benim düşündüğüm Pro scriptin satışı nedir sizde toplamda?

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

1 Domain'da Kullanilmak Uzere Lisans Ucreti (modulasyon eklentili) 1 Defa Mahsus : 250 YTL

(unlimited) Domain'da Kullanilmak Uzere (tum moduller dahil) Reseller Lisans Ucreti 1 Defa Mahsus : 1.800 YTL

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Pro paketin modulasyonlu ve modulasyonsuz iki türü mü var.

Birde bu modulasyon dediğiniz nedir?
Sitesinde Standart ve Pro sürümler arasındaki tek fark Fast Caching module ve Custom Fields advanced capabilities gibi ek özelliklerin olması.

Ya da şöyle diyeyim;
Vivvo.net sitesinde 295$ olan Professional sürümün fiyatı sizde 250ytl mi oluyor yoksa arada siz olunca fiyat biraz düşüyor mu?

Bir de sizden almamızın avantajı ne olacak?

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zbahadir;

Modulasyondan kastimiz resim modulu, forum modulu, video modulu, fast caching modules, toplu mail modulu: Professional surumun fiyati 250 ytl'dir.

Bizden almanizin + si vivvo.net sitemizde yer alan $ satislarinin ytl bazindada olsa site fiyatlandirmalarinin altinda olmasi. ve teknik destege ihitiyac duyuldugu taktirde turkce destegin tamamidir.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zbahadir;

Modulasyondan kastimiz resim modulu, forum modulu, video modulu, fast caching modules, toplu mail modulu: Professional surumun fiyati 250 ytl'dir.

Bizden almanizin + si vivvo.net sitemizde yer alan $ satislarinin ytl bazindada olsa site fiyatlandirmalarinin altinda olmasi. ve teknik destege ihitiyac duyuldugu taktirde turkce destegin tamamidir.

Tamam.
Şimdi daha açıklayıcı oldu.
Resmi satış siteniz neresidir, nasıl satın almamız gerekiyor?

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bazı yazılarda uzantılar 445.htm - 45.htm dıye gecıyor İD'ler yerıne titlelar yer alabılıyor mu?

OIYI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı yazılarda uzantılar 445.htm - 45.htm dıye gecıyor İD'ler yerıne titlelar yer alabılıyor mu?

Bu zaten istege bagli yonetim panelinde dilerseniz title belirtirsiniz belirtilmedigi taktirde system auto olarak numaralandirma ile belirtir. 4.0.3 versiyonumzda isterseniz htm yada html olarakda secim yapabilirsiniz.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
nezamandır aklımdaydı, script eminimki hakediyordur daha denemedim fakat bi ara fiyatlar pahalıydı..

şuan 31 temmuz 2008 tarihine kadar vivvo resmi sitesinde kampanya olduğunu görüyorum, liste fiyatı 195$ olan standart lisans, 99$ yazıyor.

sizin resmi satış siteniz neresidir? vivvo'dan direkt olarak lisans aldığımızda türkçe dil dosyası v.b. indirebilmemiz mümkün mü?

ayrıca daha sonra istersek ücretini vererek profesyonel'e upgrade edebiliyormuyuz? edebiliyorsak bunun ücreti ne olacak?

Teşekkürler şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.