İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vize haftası...

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
6697860_fccbbc211197566154_m.jpg

Bunun birde finali ve bütünlemeleri var arkadaşlar:D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
70 şişe var orda bütünleme yazmaya yetmez:D içmeye devam....

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yan komşu artık sormaya başladı oğlum siz kadabramı kadavramı ne onları eve getirmiyorsunuz dimi diye... Yok teyzecim çöp kalmış içerde bende arkadaştaydım kapının hemen arkasında zaten o kokuyordur diye geçiştiriyorum ama nereye kadar gider bilinmez tabi=D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Eğer bu büt lafı klavyede kısaltma değil de, ağızdan yayıldıysa feci olmuş. Çok kıl bir kelime. Bizim okulda bütünleme yoktu, yaz okulu vardı, onun da bir kısaltması hiç olmadı. Bermuda şort, parmak arası terlikle ilim peşinde koşardık.

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer bu büt lafı klavyede kısaltma değil de, ağızdan yayıldıysa feci olmuş. Çok kıl bir kelime. Bizim okulda bütünleme yoktu, yaz okulu vardı, onun da bir kısaltması hiç olmadı. Bermuda şort, parmak arası terlikle ilim peşinde koşardık.

yok üstad klavye değil ya herkes büt diyor ..

ilim dediğin rahat ortamda yapılır eheh ne güzel işte.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yan komşu artık sormaya başladı oğlum siz kadabramı kadavramı ne onları eve getirmiyorsunuz dimi diye... Yok teyzecim çöp kalmış içerde bende arkadaştaydım kapının hemen arkasında zaten o kokuyordur diye geçiştiriyorum ama nereye kadar gider bilinmez tabi=D

Kadavra deniyor.. Bu kadar içmeye alışırsanız ilerde hastahaneye giren her hastaya potansiyel kadavra olarak bakmak durumunda kalmazmisiniz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.