Bi an iptal etmeyi düşünüyodum. İyi ki konuya bakmışım :) 5 aydır iptal etmeden kullanıyordum.
5 Kasım 2011 #21 S Swat Misafir Bi an iptal etmeyi düşünüyodum. İyi ki konuya bakmışım 5 aydır iptal etmeden kullanıyordum.
5 Kasım 2011 #22 S supheli 0 İyinet Üyesi Katılım 27 Mart 2011 Mesajlar 864 Reaction score 5 Konum Ankara Faydası olduysa ne mutlu
5 Kasım 2011 #23 soulmy 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 1 Aralık 2010 Mesajlar 955 Reaction score 8 Konum Samsun Aboneliği devam edenler sakın iptal etmesinler. PCLabs'te bir arkadaşa sorumuştum, bana şöyle cevap yazdı: "Başka forumlarda da okudum. Alım durduktan sonra önceki cepnet abonelerinden aylık cepnet paketinin süresi biten abonelerin paketleri yenilenmiş. " Kaynak: Vodafone Aylık Cepnet paketi abone alımına kapanmıştır. - PC Labs Forumları
Aboneliği devam edenler sakın iptal etmesinler. PCLabs'te bir arkadaşa sorumuştum, bana şöyle cevap yazdı: "Başka forumlarda da okudum. Alım durduktan sonra önceki cepnet abonelerinden aylık cepnet paketinin süresi biten abonelerin paketleri yenilenmiş. " Kaynak: Vodafone Aylık Cepnet paketi abone alımına kapanmıştır. - PC Labs Forumları
5 Kasım 2011 #24 S supheli 0 İyinet Üyesi Katılım 27 Mart 2011 Mesajlar 864 Reaction score 5 Konum Ankara Teşekkürler bilgi için maalesef 1 kasımdan önce iptal etmiştim.