Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Vps almak istiyorum

judas priest

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Arkadaşlar öncelikle merhaba ! Uzun süredir foruma katılmak istiyordum sonunda burdayım.Web projem için vps araştırmasına girdim.Dosya paşlaşımı yapacağım için trafik sıkıntısı olmayan bir vps şirketi buldum.Satın alma işlemi yaparken cPanel i ekstraya sokuyor +14$ ilave ücret var.Merak ettiğim cPanel olmadan script kurulumunu takibini yapabilir miyim ? Yaparsam nasıl yaparım ?

Myiso

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
Buyrun vps konusunda yardımcı olalım size

judas priest

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Resim upload işi olacak , bir kaç gün sonra hesabımın durdurulmasını istemiyorum.

ynR

0
Yasakli Uye
Üye
Açılan Konu
78
Arkadaşlar öncelikle merhaba ! Uzun süredir foruma katılmak istiyordum sonunda burdayım.Web projem için vps araştırmasına girdim.Dosya paşlaşımı yapacağım için trafik sıkıntısı olmayan bir vps şirketi buldum.Satın alma işlemi yaparken cPanel i ekstraya sokuyor +14$ ilave ücret var.Merak ettiğim cPanel olmadan script kurulumunu takibini yapabilir miyim ? Yaparsam nasıl yaparım ?

Bir sunucuda kontrol paneli olmadan ssh üstünden işlem yapabilirsin ama cok zorlar seni buyüzden cPanel en kolay olanıdır. Hatta bu işe ilk başlarken trustlayer.net adresinde başlamiştim sağolsunlar birçok yerde yardımcı oldular en basitinden deneme lisans aktif ederler 15 gün boyunca sen tüm scriptini v.s kurar yoluna devam edersin