Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Panel kurulu değildir. Normalde ip adresini browser a neden yazacaksın onu anlamadım? Uzak masaüstü için bir ip aldıysan onu browsera yazamayacaksın zaten. sen ne yapmak istiyosun onu yaz bence.
ben vps aldim ve domain aldim domaini vpsye yonlendirdim vpsyi host gbi kullancam forum kurdum localde gozukuyor ama disdan girmiyor
kisaca vpsyi host olarak kullanmak istiyorum ama baglanmiyor browserden localden giriyor sadece
OnurOcalan Kardeşime Çok Teşekkür Ediyorum Sorun Halloldu ns ve portdan dolayı olmamış eğer aynı sorun ile karşılaşan olursa 80 portunu açtırsın ns ayarını yapsın sorun kalkar tekrardan teşekkürler ..)
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.