Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu anki reseller hesabımı değiştirmeyi düşünüyorum. sizce yeni bir reseller hesabı mı almalıyım, yoksa virtual private server mı kiralamalıyım? aralarındaki farklar, avantajları ve dezavantajları nelerdir?
bence kesinlikle vps al. vps ayni dedicated server ozelliklerini veriyor root erisimin olcak istedigini programi kurup kaldirabileceksin. Kendi altinda reseller olusturabilirsin. Dedicated serverde ne yapiliyorsa onu yapabilirsin. Ama servere senin bakman gerekmiyor. Server managed oluyor. Yani sen guvenlikmis yok apache mis yok kernel mis hic kafa yormanada gerek kalmiyor.
reseller de baskalariyla ortami paylasiyorsun. Server sahibi neye izin verirse o kadar erisimin var.
fiat bakimindan vps biraz daha pahali olabilir. Ama vps dene bence.
ama ne farketcek ki vps te kursan kursan ne programı kurabilirsinki kendi yerine tek avantajı bence reseller hesabı acabilirsin extra olarak birde cogu firma vps i zaten dedicated diye satıyor büyük ihtimal serverın güvenliği bakımı filanda senin üstüne kalır zor iş yani
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.