İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VPS Şirketinize Oyun Kurucusmu Arıyorsunuz İçeri !

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Merhaba arkadaşlar ,

Biliyoruz ki bir çok vps şirketinin oyun kurduracagı kimse yok o yüzden oyun hizmeti veremıyorlar.

Ben size bu imkanı sunuyorum.

30 Dakika teslim ediyorum vpsnı hazır kurulu şekilde

Kurdugum oyunlar ise ;

• Metin2 ( Panel Vs. Tüm Kurulum )
  • Knight Online ( Panel Vs. Soacs 32 Son Sürüm Güvenlik Programı , Saldırı Önleyici Firewall )
  • Counter Strike 1.6 ( Tüm Modlar Ve Pluginler )
Her vps kurdugum ücret ise oyun başı 10 TL dir.

Fakat bana vps sponsorlugu sağlayan herkese 1 aylık vs.
Oyun kurulumlarının hepsi ücretsiz yapacagım gün içersinde istediğiniz kadar kurabilirim 10 15 tanede olsa fark etmez.

Bana ulaşmak isteyenler P.M. atabilirler

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bende mi kurulum işine başlasam napsam :) baktıgında iyi kazanc ay olarak hesapladıgında :D

Hayırlı işler ... :D

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Ya arkadaşlar herkez herşeyi yapıcak diye bişe yok. Adam koskoca sunucuyu idare edebiliyodur ama oyun kuramıyodur ne var bunda :) İlla kuracak diye bişe yokki.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ya arkadaşlar herkez herşeyi yapıcak diye bişe yok. Adam koskoca sunucuyu idare edebiliyodur ama oyun kuramıyodur ne var bunda :) İlla kuracak diye bişe yokki.

Bu dediğiniz koşabiliyor ama yürüyemiyor demeye benziyor.

Gayrı ciddi bir şey üzerine konuşuyoruz şuan. kuramıyorlar yapamıyorlar edemiyorlar dediğiniz yerler zaten firma değildildir diğer bir deyişle kurumsal değildir. Bu konunun böyle bir ibareyle açılması yanlış, ciddiyetsizliği ve bilgisizliği gösteriyor.

Şu cümle

"Biliyoruz ki bir çok vps şirketinin oyun kurduracagı kimse yok o yüzden oyun hizmeti veremıyorlar."

yerine ;

"Aldığı vps'ine Oyun kurulumu yaptırmak isteyenler"

kullanılsaydı sorun yoktu.

Çocuk vari konular açılmasın istediğimden dolayı uyarıyorum.

codegenerator

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

Gayrı ciddi bir şey üzerine konuşuyoruz şuan. kuramıyorlar yapamıyorlar edemiyorlar dediğiniz yerler zaten firma değildildir diğer bir deyişle kurumsal değildir. Bu konunun böyle bir ibareyle açılması yanlış, ciddiyetsizliği ve bilgisizliği gösteriyor.

Şu cümle

"Biliyoruz ki bir çok vps şirketinin oyun kurduracagı kimse yok o yüzden oyun hizmeti veremıyorlar."

yerine ;

Hocam gerginlik yaratmaya gerek yok bence. Herkes kendi parasının peşinden koşuyor. Arkadaşın dediği az da olsa doğru birazda yanlış . Bu işi 5 sene önce bende yapmıştım ozamanlar gerçekten bu iş altın çağını yaşıyordu. Çünkü türkçe kaynak azdı bulunan kaynaklarımızda çok eskiydi. Kısacası kurulum gerçekten zor oluyordu. Birde 5 sene önceki teknoloji ve bant genişliğinde kimse host satmak yerine bu kadar bandwich harcayan ve süreki destek gerektiren bir işe girmeyi akıl karı bulmuyordu. Birde bu olayı şöyle düşünmek lazım ;

Büyük bir firma eğer yeni bir hizmete başlayacaksa gerçekten sağlam bir altyapı ve bilgi birikimi ile başlaması gerekir. Şu anda türkçe kaynaklar gerçekten çok fazla ve türkçe okuyabilen ve bilgisayar kullanabilen herkes bu serverları kurabilmektedir. Bu saatten sonra farklılık yaratmak bu işte önplana çıkmayı sağlayacaktır.

Şu an için talep az olduğundan ve oyun sunucusu satan bir kaç firma piyasayı ele geçirdiğinden hiç bir firma oyun sunucu olayına bu aşamada giriş yapmak istemeyecektir. Bu nedenle arkadaşımız haklı çünkü bu işe girmek istemediler. Siz haklısınız çünkü bu iş yapılamayacak bir iş değil .

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20

Şu cümle

yerine ;

Tamma hocam haklısınız kusura bakmayın.

Ekleme:

Şu cümle

yerine ;

Tamma hocam haklısınız kusura bakmayın.

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Çok mantıksız dostum , hem sunucuyu yönetebilen birisi oyunda kurmalıdır çünki internette Metin2,Knight Online ve CS için bir sürü döküman mevcut birde İngilizceniz varsa yabancı dökümanlar çok açıklayıcı ve faydalı.Bir sürü anlatım var otomatik kurulum (sh) dosyaları var Metin2 için CS içinde öyle CS için GameCP panelleri var Knight Online için birşey diyemeyeceğim

VpsTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Müşteri sayısı fazla olan firmalar yoğunluktan dolayı eleman arayışı içinde olabiliyor.
Bu yuzden kuramaz denmiyor :)

Metin2 destek elemanı aramaktayız bizde.
Metin2 de yeteri kadar bilgin varsa

[email protected]
0537 932 61 33

den iletişime geçerseniz sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.