Merhaba arkadaşlar işim geregi kücük bi programın bilgisayarımda günde 10 saat kadar calısması gerekiyor ama otelde ortak baglantı kullandıgımdan cok sıkıntı yaşıyorum vps fiyatlarına baktım pahalı geldi 30-40 lira diyorlar... bende düsündüm vps/vds si olan bi arkadaş varsa programı acsam o calısıp durur günde 2 defa 10ar dakikalık programa baksam yeterli olur kullandıgınız vpsde işinize engel olmaz demem oki Kullandıgınız Vps Vds varsa gelin ortak olalım 10 lira aylık ücretimi ödeyim söz ettigim program 24 saat calıssın hem benim iş görülsün hem size havadan 10 lira gelsin ne dersiniz
baska bi sitede bi arkadaşın oyun serverimi ne varmıs ufak bi xp kurmustu bana zaten hardiske felan gerek yok xp kurulu olsun 3-4 gb da alanı olsun bana yeterli.. yardımcı olabilecek varsa bekliyorum lütfen
baska bi sitede bi arkadaşın oyun serverimi ne varmıs ufak bi xp kurmustu bana zaten hardiske felan gerek yok xp kurulu olsun 3-4 gb da alanı olsun bana yeterli.. yardımcı olabilecek varsa bekliyorum lütfen