İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru VSP teknolojisi ve hit kartı diye bişey duydum

olkunmustafa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Yeni başladığım iş yerinde www.rafgrup.com sitesi ve alt sitelerinin seosunu yapıyor ve siteleri yeniden tasarlıyorum.Site zaten şu haliyle berbat durumda wordpress olarak 0 dan tasarladım.Benim sorum şu;

Bize rakip firmalardan bir iki tanesi vsp teknolojisi denen birşey kullanıyorlar.Mesela hit kartı denen birşey var alıyorsun 50 liraya 60000 ziyaretçiyi belirli aralıklarla yolluyor sana.

Birde bu vsp teknolojisi nedir ne işe yarar bilgisi olan varsa tartışalım konuşalım

muammer66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Yeni başladığım iş yerinde www.rafgrup.com sitesi ve alt sitelerinin seosunu yapıyor ve siteleri yeniden tasarlıyorum.Site zaten şu haliyle berbat durumda wordpress olarak 0 dan tasarladım.Benim sorum şu;

Bize rakip firmalardan bir iki tanesi vsp teknolojisi denen birşey kullanıyorlar.Mesela hit kartı denen birşey var alıyorsun 50 liraya 60000 ziyaretçiyi belirli aralıklarla yolluyor sana.

Birde bu vsp teknolojisi nedir ne işe yarar bilgisi olan varsa tartışalım konuşalım

VSP? Vps teknolojisi ise sanal bilgisayardır.

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vps: virtual private server [ sanal sunucu] yani dedicated bir sunucuyu her nasıl ki şahsi bilgisayarımızda kullanıcılar oluşturup harddiski vesaireyi ayırıyorsak vps de onun sunucu şeklidir bir dedicated sunucuyu bir kaç tane vps ye ayırabilirsiniz ancak vps sayısı arttıkca sunucu yavaşlar
vsp: ise seo aracıdır ben onu web sitesi seo yani google uyumluluğu için her nasıl programlama editörlerinin hataları ayıklaması ve göstermesi oluyorsa o şekilde tanımlıyorum..

olkunmustafa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vps: virtual private server [ sanal sunucu] yani dedicated bir sunucuyu her nasıl ki şahsi bilgisayarımızda kullanıcılar oluşturup harddiski vesaireyi ayırıyorsak vps de onun sunucu şeklidir bir dedicated sunucuyu bir kaç tane vps ye ayırabilirsiniz ancak vps sayısı arttıkca sunucu yavaşlar
vsp: ise seo aracıdır ben onu web sitesi seo yani google uyumluluğu için her nasıl programlama editörlerinin hataları ayıklaması ve göstermesi oluyorsa o şekilde tanımlıyorum..

yararlı bişey olsa gerek o zaman.
Peki bu hit kartları günde mesela 100 200 tane sanal ziyaretçi göndereceklerini söylüyorlar.Böyle bir yöntem seo için ne kadar faydalıdır. ???

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
geçenlerde host bahsetmişti bundan
sanırım sunucu test etmek için yapılıyor, ne kadara dayanabilecek gibisinden

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.