Türkiye içinmi yoksa uluslararasımı iş yapacaksın? Tr de şirket olmana bakıyorlar yada amacın acemi müşteri ise sınırsız bir şeyler verip vermediğine. birde Türk müşterisi msn'den veya telefondan desteğe çok önem veriyor. bu yüzden bilgili ve deneyimli teknik operatörlere ihtiyacın olacaktır.iyinetadmin' Alıntı:Web hosting isine girsem, nelere ihtiyacim var?
UguG' Alıntı:Türkiye için sabıra ihtiyacın var admin!
iş kendi dc ni kurmaya geldiğinde büyük ve orta ölçekli dc lerin sitelerine girip ordaki kalifikasyonları incelemen iyi olur. ev1 in resimli olarak dc galerisi ve açıklamaları mevcuttu. ama genel olarak dc lerde olması gerekenler:iyinetadmin' Alıntı:Aklimdakini biraz aciklayayim.
Sadece dedicated dusunuyorum.
Linux tabanli sistlemler.
-Virtual hosting yok.
Baslangi icin 2xT1 baglanti yeterli olur gibime geliyor.
Hosting isini burada (Amerikada) yapmayi dusunuyorum.
Kendi dukkanimi (datacenterimi) kurmak niyetim.
Musterilerin Turk olmasi baslangic icin tercihim, daha kolay kominikasyon kuracagimi dusundugum ve azda olsa bilindigim icin.
burnman999' Alıntı:ben burası sizin zannediyordum. http://www.iyinet.com.tr/
Cobra' Alıntı:Şu soruya kendi kendine cevap verip daha sonra bu işe girmelisin..
1- ev1 layered sago v.s. gibi dünya devleri süper ucuz fiyatlarla 24 saat teknik destekle server satıyorken, neden benden hosting alsınlar?
2- Türk müşteri olarak düşün.. Madem host alacaksın ve abd de olmasını istiyosun makinaların. TR de onlarca şirket var. ABD de serverları olupta TR den satan, yeri yurdu belli telefonu adresi olan adamlar. Neden senden alsınlar?
Not: Bunları yazıyorum çünkü türkiyedeki mantık bu, boşuna zarar etmeni istemem
ucuz derken içine panel ve semimanagement ta dahil bir fiyattamı olacak?iyinetadmin' Alıntı:1. Ben onlardan daha ucuza hizmet verecegimi dusunuyorum.
2. Daha genis bandwidth ve daha buyuk trafik secenegi sunabilirim.
Ek olarak Amerika bazli trafigi olan yada olacak siteler icin tercih sebebi olabilir. ingilizce destek almakta problem yasayanlar icin kendi memleketinden birisinin servis vermesi tercih edilebilir.
fenerli' Alıntı:iyi.net profiline baktığımızda geç kalınmış bir karar denilebilir, shared hosting satılmayacağına göre (ki bencede en iyisi) müşterilerin ödeme gecikmeleri haricinde bir sorunla karşılaşmayacağınızı düşünüyorum, bu işi tek başınıza yapmayı düşünmüyorsunuzdur sanırım, iyi bir girişim.
tr.st' Alıntı:ucuz derken içine panel ve semimanagement ta dahil bir fiyattamı olacak?