İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web Hosting

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yurt dışı sunucusu olan fatura kesebilecek ve gece sorunum olunca ulaşabileceğim aylık 40 gb bant sağlayabilecek hosting firması ne tavsiye edersiniz?

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben gazzin i kullaniyorum ve gayet memnunum.7/24 destek veriyolar. ana sayfalarinda surekli online olan yardim sistemi war we gayet serin kanlilar ve baya da yardimci oluyolar (bazen can sıkıntısından muabbet yapıyorum ona bile bisey demiyolar:) )

fatura konusunda kesin birsey diyemiyecem.ben fatura talebinde bulunmadim ama isteyince mutlaka kesiyolardir (yanlis anlamadiysam belirtecegin adrese fatura yollayan bir host istiyorsun, onun disinda eger emailine fatura gelmesini istiyorsan zaten her odeme sonunda geliyor otomatik olarak)

ben php hesabını kullaniyorum ve 55 gb bw weriyolar. hesaplari resellar ama istersen tek bir maille normal hesaba donusturuyolar (ben normal hesap kullaniyorum, yani butun kapasiteyi kendi sitem icin kullaniorm)

tekrar dedigim gibi gazzin i tavsiye ederim. ayrieten bir sorun ya da problemin olursa bana msn den ulasabilirsin...

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usta kusura bakma yabancı ulkede serveri olsun diince aklima direk o geldi.ama eger gaziin i kullanmak istersen sana yardimci olabilirim her konuda. sorun oldugunda msn den ulasabilirsin bana... :)

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wallahi ingilizce öğrenemedim ya bu yaşa geldim ben başka bişi demiyorum :) Sağol yarıdmların için düşünücem ...

S

Surkent

Misafir
7/24 Destek Amd 3000 + 64 bit işlemci plesk 7.5.3 Tr Türkçe Panel Windows Sunucu İse Plesk 7.5.3 İngilizce Panel. sunucular yurt Dışında Abd de Barınmakta sunucu GÜvenliği Başka Firma Tarafından Sağlanmaktadır. %100 Uptime Oranımız

msn [email protected]
ekle görüşelim istersen site adresimiz

www.surkenthost.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.