İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web konusunda kendini geliştirmek isteyenler!!!!!

merve_bilgmuh

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Temmuz 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
ÖZEL ÖZAKADEMİ TEKNİK EĞİTİM ve BİLİŞİM MERKEZİ

Kurumumuz 2008 yılında T.C. Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı bir kuruluştur.Eğitimlerimiz Müfredatı özenle ve yönetmeliklerine uygun bir şekilde uygulanılarak öğrencilerimizi en iyi şekilde desteklemekte olan bir kurumdur.Eğitimlerimiz mezun olan oğrencilerimiz mesleklerini garantili bir şekilde eline alarak çalışma hayatına eksiksiz bir şekilde sürdürmektedirler.Kurumumuz Eğitim alan öğrencilerimize 2 yıl boyunca sınırsız destek sağlamaktadır.2 yıl sonrasına Profesyonel kullanıcılar olmaktadır.Her hangi bir sorun olduğunda kurumumuza gelerek yardımcı olmakta öğrencilerimizi her zaman her konuda desteklemekteyiz.

Özakademi Sektörel anlamda öğrencilerimize mesleklerini edinmesi sağlamasını prensip edilmiş tüm herkezin eğitim süresi içerisinde tüm meslekleri sıfırdan öğrenerek iş hayatında faydalı olmasını sağlamaktadır.
Siz değerli öğrencilerimize en iyi noktaya getirerek mezun etmemiz. Mesleki anlamda mesleklerinizi kazanmanızı sağlamak %100 Öğrenme Garantisi sağlamak Eğitimde Kaliteyi sağlayarak mesleğinde uzman hocalarla eğitim imkanı Garanti ediyoruz.
 

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
2,131
Reaction score
27
Konum
İstanbul
sonuç kısmına gelecek olursak?
bence en iyi eğitim kendi kendini geliştirmek
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst