İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web projesi sunum

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar,

Web projem var ve proje yarışmasına katılacağım için projemi sunum şeklinde yapmak istiyorum siteyi önceden açıp beta sürümü tarzında yayına sokmak istiyorum yalnız projenin web üzerinde beta olması haricinde döküman şeklinde sunmam gerekiyor.

Kuracağım sistem drupal ve ben bunu powerpoint şeklinde veya pdf şeklinde sunmak istiyorum powerpoint olsa butonların tıklanabilirliği için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Drupal sistemini veya herhangi bir web sitesini pdf ye veya powerpoint direk aktaran bir program biliyormusunuz? Veya siteyi powerpoint ile sunma hakkında önerileriniz nelerdir?

serdox

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
acrobat

Benim bildigim kadar adobe acrobat pro x bunu yapar. pdf olarak. acrobat yüklerseniz words e ekleninor. ama powerpoint olurmu bilmiyorum. adobe sayfasında özelliklerini okuyabilirsiniz. ama eski sürümlerde olurmu bilmem!
Selamlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.