İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web site ( kısa bir yazı )

roymand

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mart 2011
Mesajlar
1,281
Reaction score
21
Konum
[Antalya]
Merhaba arkadaşlar site ile ilgili bir yazı yazmak istedim.Öncelikle webmaster olan kişiler her zaman bir web site açma gereği ihtiyacı duyuyor.Güzel tabiî ki web site açmak fakat sadece açmak için açma ! bir amacın olmalı ki o siteyi kur. Sanal alemde milyonlarca web sitesi var kaçı iş görüyor ? kaç tanesi amaca uygun ? ben cevap vereyim bir çoğu çöplük siteler hiçbir amaçları yok site açılıyor bir ay sonra hatta daha az bir süre sonra siteyi kapatıyorlar buna biz karışamayız dileğen istediğini yapar ama madem uğraşmayacaksın arama motorlarına ekleyipte çöplüğe çevirme oralarıda sonra adsense hesabı kesiyor diğerlerinden. Neyse konuya gelelim ilk önce kendine bir hedef koymalısın acaba nasıl bir site kursam iş görür nasıl bişey yaparsam amaca uyar devamını getirebilirim diye bir düşün plan proje hazırla. İlk önce siten insanlara hizmet etmeli kişi siteye girince keyif almalı ki daha sonra sitene tekrar tekrar girsin siteyi açtın aylar geçti fakat siteye kimse gelmiyor bir düşün acaba neler eksik neler hatalı neler yapsam hit arttırırım diye uğraş içine gir ( genelde bu tip durumlarda siteler kapanıyor ) çözüm yolları ara üret ve uygula elbette bir gün hit yakalayacaksın öncelik site açtıgın zaman pes etmeyip sabırlı olmayı öğreneceksin.

İYİNET webmaster dostlarıma sevgiler saygılar.
 
  • Like
Reactions: Eif

Twilight_

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
Yardım

Birçok forum sitesinde adınızı gördüm açaba bu sitede forum sitesi nasıl açabilirim.Ücretlimi ?:)
 

RTÇ

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Eylül 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
Ama bir de işin şu boyutu var: Akla gelebilecek her şey yapılmış durumda.

Ben donanımhaberde takılıyorum mesela. Konu Dışı bölümü inanılmaz eğlenceli.
Fakat yöneticileri çok katı, çok hak yiyorlar. İnsanları gereksiz yere günlerce hatta aylarca banlıyorlar.

Ben de bir site açtım, Tekirdek.tk Amaç yine KonuDışı gibi eğlence muhabbetler, şu nasıl yapılır bu nasıl yapılır şeyleri. Fakat site tutmuyor. Niye çünkü konudışı var. İnsanlar orası varken benim siteme neden gelsinler?
Halbuki sitemin teması da gayet hoş bence. Bir maskotumuz da var, (avatarımda görüldüğü gibi)

Site belli bir projeye göre yapıldı ama uygun ziyaretçiyi halen bulamadım.

Eğlenceli konular açıyorum ama üyeler saçma saçma yorum yapıyor. Aradığım ziyaretçi kitlesine ulaşamadım. Zaten bir eğlence sitesinin Google'dan bir beklentisi olamaz bence.İnsan ne diye aratınca Tekirdek.tk'ya ulaşabilir ki? Ancak tekirdek yazınca çıkıyor zaten.

Sizce ne yapmalıyım?
 

HePBiZ

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Haziran 2010
Mesajlar
0
Reaction score
1
ekip işi önemli. Bazen açarsın ama beklemediğin bir yüklenme olabiliyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst