İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web siteleri sponsor nasıl buluyor merak ediyorum ?

kalem

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Kasım 2010
Mesajlar
282
Reaction score
0
web siteleri sponsor nasıl buluyor merak ediyorum ? takip ettiğim bir çok web sitesine Türkiyenin tanınmış büyük firmaları sponsor olmuşlar web sitesi sahipleri bunu nasıl başarıyorlar ünlüde değiller web sitelerinin sahipleri

Ekleme: ? bilen yokmu
 

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
679
Reaction score
1
Aysima hosting sponsoru oluyordu. Bi domain alın başvurun. Bu arada yaşınızı sorabilir miyim hocam kusura bakmayın kişisel olarak merak konusuda
 

beto07

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
662
Reaction score
4
Sahip oldugun site adresini alabilir miyim?
 

kalem

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Kasım 2010
Mesajlar
282
Reaction score
0
ben hosting sponsorluğunu kastetmedim sorarken

Ekleme: ? ?

Ekleme: bilgisi olan yokmu

Ekleme: bilgisi olan yokmu
 

Parthenian

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
Benim bildiğim basit bir yöntem var. İlk başta sahip olduğunuz sitede kaliteli ve özgün paylaşımlar yapmalısınız. Diğer sitelerden farklı olup insan toplayabilmelisiniz. Bunların sonucunda zaten hitiniz belli bir seviyeye gelecektir. Zaman içinde Google kalitenizi anlayacak PR değerinizi arttıracak. İstikrarlı gelişiminiz yine göze girecek ve trustrank değeriniz gelişecek. Bütün bunlar olurken içeriğiniz ilgili anahtar kelimelerde arama sonuçlarında üst sıralarda çıkacak. İçerik yayınlamaya devam edip istikrarlı gelişiminizi sürdürdükçe daha çok tanınacaksınız. Sitenizin ilgi gördüğünü ve ciddi bir yapıya sahip olduğunu görenler sitenizin popülerliğinden yararlanmaya çalışacak ve sitenize sponsor olmak isteyecek.
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Örneği verilen, bahsedilen siteler kimler neler bilemem. Ancak benim bildiklerim arasındakilerin hemen hepsi kişisel ilişkilerle kurulmuş sponsorluklar. Ve bir çoğuda hosting için.
Ayrıca bir site aranılan kelimelerde üst sırada ise, page rank vs. tavan yapmış sa, onbinlerce sayfası index almış, tonla yerden karşılıksız backlink sağlamışsa o site sponsor arıyorsa aklında zoru vardır zaten :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst