Kusura bakmayın, amacım herhangi bir web sitesini hedef almak degil, sadece bilgilendirmek istedim. Herhangi bir konuda arama yaptığımda dmoz ve benzeri siteleri indexleyen, kelimelerle dolu ve içerik olmayan, arama sitelerine link veren, vs.. vs.. siteler çıkıyor sürekli. Geçenlerde PHP ile alakalı birşeyler arattım emin olun o kadar alakasız şeyler google'in ilk sıralarındaki anlatamam. Akşam saat 5'den sabah saat 5'e kadar aradım durdum tam 12 saat ve elimde ne vardı? Koca bir sıfır. Şimdi ben düşünmeye başlıyorum bu kadar insan para kazanacaz diye google'da ve benzeri arama motorlarında üst sıralara çıksınlar ama içerik sıfır benim gibi insanlar da birşeyler bulacaz diye saatlerini harcasın ve elleri bomboş? Giden zamana mı yanalım, alakasız sitelere tıklayarak istemeden destek verdiğimize mi yanalım? İçimdeki duyguları umarım tam olarak anlatmışımdır..
NOT: Kesinlikle tek bir web sitesine yönelik bir eleştiri degildir, amacım türkçe sitelerin içeriğe yönelip daha sonra da gelişmeler için kazanç sağlanması gerektiğini anlatmaktır..
NOT: Kesinlikle tek bir web sitesine yönelik bir eleştiri degildir, amacım türkçe sitelerin içeriğe yönelip daha sonra da gelişmeler için kazanç sağlanması gerektiğini anlatmaktır..