İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web siteme ulaşamıyorum !

Ozgurozturk

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Ocak 2013
Mesajlar
26
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba, daha önce web sitemin çok kastığını söylemiştim, dün hosting firmasıyla görüştüm. Sunucu da geçici bir problem olduğunu söylediler ve bir kaç saat sonra düzelttiklerini bildirdiler. Her şey yoluna girmişti, fakat bu sabah kontrol ettiğimde yine çok kasma vardı. Şimdi ise site hiç açılmıyor, beyaz bir sayfa geliyor ve öylece kalıyor. Veritabanımı, ftp dosyalarımı ve config.php yi kontrol ettim, her şey normal görünüyor. Sql yedeği alırken sunucunun download hızına çok yavaş yanıt verdiğini gördüm, 340 mbps de download veriyor. Güvenlik duvarı plugini'nden bir çok saldırının bloke edildiğine dair mail gelmiş. Acaba problem ne olabilir ?
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,394
Reaction score
255
ddos olabilir
sorun sadece sizin sitenizde mi var?
 

Ozgurozturk

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Ocak 2013
Mesajlar
26
Reaction score
0
Tekrar merhaba, biraz araştırma yaptım. Evet zaten durmadan ddos yiyorum ve bir türlü önüne geçemiyorum. Az önce fark ettim, wp_content klasörünü komple silmişler ve lol.php adına bir dosya atmışlar dizine, dosyanın üst kısmında bazı kodlar var devamı ise tamamen random karakterler. Daha üç dört gün önce de truva atı temizlemiştim hostingden. Ondan bir hafta önce de index yedim. Neyse ki dün yedek almıştım, bu sefer böyle kurtardım. Ama niye böyle oluyor anlayamıyorum. Herkes mi böyle problem yaşıyor?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst