İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web Sitesi Açmalı mıyım ?

MDs`

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
64
Reaction score
10
Konum
www.webrafik.net
İlk önce websitesi nedir onla başlayalım.Websitesi çağın medyası olan İnternet üzerinde yer alan size ait bir iletişim panosudur.İster klasik bir website açarak kendinizi tanıtırsınız,ister kurumsal bir site açarak şirketinizi tanıtarak müşteri çekersiniz,isterseniz benim gibi bir blog açarak bilgilerinizi,düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.Yani bir websitesi çok şey anlamına geliyor.

Bazı kişiler ise para kazanmak için websitesi açarlar.Siteleri sorunsuz ve iyi giderse tabiki oldukça para kazanabilirler.Nasıl kazanacak derseniz reklamlardan kazanacak.Google Adsense ile kazanabilir,reklam alarak kazanabilir veya sitesini satarak maddi gelir elde edebilir.

Çağımız artık teknoloji çağı.İnternet gün geçtikçe gelişiyor ve takip edenler de gelişiyor.Eskiden Internet Explorer bir numara web tarayıcısıydı.Günler yıllar geçtikçe yenileri geldi.İnternet çemberi daha da genişledi ve gelişti.

Artık birçok kişinin websitesi var.Birisi başkasının sitesine bakıyor ve diyorki benim neden bir sitem yok? Böylelikle kendisinede bir websitesi açıyor ve farketmeden çemberi genişletiyor kendisine yeni yeni bilgiler katıyor.Ben böyle başladım blog açmaya.Arkadaşlarımdan görüp bedava hostlarda denedim.Sonra ücretli host ve domainle daha da geliştirdim.Neyse konumuza dönersek,website açmanın bence incelikleri ve bilinmesi gerekenleri var.

İlk önce internet ile bilgileriniz iyi olması gerekir aksi taktirde yeni gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir.Bilgisayar kullanımını saymıyorum bile.Website açarken işinize yarayacak ve gerekli bazı terimler hakkında bilginiz olması gerekir.Çünkü webmaster konulu sitelerde ve bu konu ile ilgili yerlerde bu terimler oldukça geçer.En önemlisi kendinize güveniniz olması lazım.Diğer insanların olumsuz yorumlarına kendinizi kaptırırsanız bütün herşey gider.Siteniz ilk zamanlar tanınmadı,ziyaterçi gelmiyor diye üzülmeyin.Zamanla gelecektir.Daha kısa sürede istiyorsanız backlink,sosyal imleme gibi olaylardan faydalabilirsiniz.

Host ve domaini kaliteli ve refeansı bol olan yerlerden almanızı öneririm.Çünkü kötü niyetli insanlar tarafından dolandırılabilirsiniz.Paranız boşa gider ve bu işten soğuyabilirsiniz.

Furkan Belikırık

www.webrafik.net
 

goeksello

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Temmuz 2011
Mesajlar
18
Reaction score
0
Yeniler için

yeniler için güzel bir paylaşım olmuş tebrikler !
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst