İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web sitesi kurulum

cang0

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Temmuz 2010
Mesajlar
252
Reaction score
0
selamlar arkadaşlar ben web sitesi kurmak istiyorum kendimi geliştirmek için bana yardımcı olabilirmisiniz ? ücretsiz olarak başlamayı planlıyorum az biraz işi kapınca ücretli bir şekilde güzel site kurmak istiyorum.
Haber ve film sitesi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum yorumlarınızı eksik etmeyin olumlu olumsuz iyi forumlar..
 

mamthelegend

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Kasım 2013
Mesajlar
84
Reaction score
0
Konum
Aksaray
wordpresste blog yazmaya başla ücretsiz. Böylece video embed etme, resim düzenleme boyut ayarlama, kırpma kesme yazı düzenleme işlerini yavaştan kavramış olacaksın. Bunu hallettikten sonra indirim kuponu kullanarak bir domain ve ucuz güvenilir bir hostingle (50 tl/yıl lık bir masraf karşılığında) siteye sahip olursun. Hafif ısındıktan sonra merak etme biz burdayız yardımcı oluruz.
 

ahmt28

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2013
Mesajlar
34
Reaction score
0
haber olabilir ama film sitesi önermem çok başınız ağrır bir çok ücretsiz subdomain veren yerler kimin verdiği çok önemli değil başla birde yanında html, php , yada asp.net kitabı olsun oku yap öğren diyeceklerim bu kadar :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst