İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web sitesi seçimi

Forumjak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar site açmayı düşünüyorum kişisel o keyfi olacak belli para amacı gütmeden.birde ayrı bir site açmayı düşünüyorum siz ne öneririsnz dizi mi film mi yada ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum.

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
İngilizce sağlık sitesi açtım ben. Makale konusunda sıkıntı çekeceğini düşünürsen benden yardım isteyebilirsin. Şu anda 1000 e yakın makale var bende. Hatta programı veririm sana, sen kelimeyi yazıyorsun o sana makaleleri otomatik indiriyor text dosyası şeklinde. Sitem daha 1 haftalık daha adsense felan eklemedim o yüzden İngilizce sağlık sitesinden kazancın ne olur bilemem.

Forumjak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İngilizce sağlık sitesi açtım ben. Makale konusunda sıkıntı çekeceğini düşünürsen benden yardım isteyebilirsin. Şu anda 1000 e yakın makale var bende. Hatta programı veririm sana, sen kelimeyi yazıyorsun o sana makaleleri otomatik indiriyor text dosyası şeklinde. Sitem daha 1 haftalık daha adsense felan eklemedim o yüzden İngilizce sağlık sitesinden kazancın ne olur bilemem.

dediğin gibi bot tarzı sistem varsa herkes kullanmaz mı :)

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Bot kullanmıyorum.Bir program var ve programda diyelim cancer(kanser) kelimesini aratıyorsun o sana kanser ile ilgili makaleleri bilgisayarına indiriyor text şeklinde.Sende o makaleleri elinle siteye ekliyorsun.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12

Pm alabilirmiyim programı

rage1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
makale toplama programı

konu hortlamış olacak ama bana da yollar mısın rica etsem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.