İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web sitesi yaptırmak

derdevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar;

konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım. size sormak istediğim bir soru var.
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum ve kodlama bilgim var. Ama Ben internet sitesi yaptırmak istiyorum ve bunun için 5-6 milyar civarı bir parayı da biriktirmeye başladım bile ufaktan ufaktan. ama sormak istediğim soru şu mesela olmaz ya hani oldu ki site tuttu baya da büyüdü atıyorum bi facebook oldu (olmaz vs vs demeyin lütfen olmayacağının farkındayım başka birşey anlatmak istiyorum sadece) e ben nasıl güveneceğim yaptırdığım firmanın, şirketin veya webmasterin bunu elimden almayacağını ? Çünkü malum herşeyi onlara yaptırıyorum kodlarını logosunu bile. Yani olur da tutursa diye nasıl bir önlem almalıyım ? veya direk mi güvenmem gerekiyor ? Sormak istediğim soru güvenilir mi site yaptırmak ? Emin olamıyorum ben siteyi yaptırmaya 5-6 milyar verip bir de ünlü bir hale getirdikten sonra elimden almalarını istemem yani doğal olarak..

Bir de atıyorum hepsiburada, gittigidiyor gibi siteler kurucuları tarafından mı yapıldı ? Yapıldılarsa sorun yok da yapılmadıysa nasıl emin olabildiler ? Cevaplarsanız sevinirim

kodlama ve site yapma hakkında 0 değilim. Sadece aklımdaki fikir için benden daha iyi olanlar tarafından yapılmasını istiyorum lütfen kodlama öğren vs vs gibi mesajlar yazmayın :) Biliyorsunuz ki görünüm herşeydir. İyi yapılmış, iyi görünen her site daha kalıcıdır.

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Merhaba ;

İleriyi düşünerek yatırım yapıyorsanız tasarımı noter onayı ile yaptırırsınız böylece yasal haklarınız ortaya çıkar sorun ortadan kalkar..

derdevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar;
noter onayı ile tasarım yaptırmam nasıl olacak ki ? Şirket benim tasarımı bitirip bana gösterdiklerinde, benim de hoşuma gidip tamam oldu bu iş dersem sonrasında notere mi tastik ettirmem gerekiyor ? Yoksa noter e gidip ben site yaptıracağım vs vs konuştuktan sonra mı yaptırmam gerekiyor ?

eyup51

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam sitenin ismini bi kere kendi üstünüze onayladısınız daha sonra saten siteniz buyutukce sizin firmaya ihtiyacınız pek fazla kalmaz o kadar para kazandıkdan sonra firmayı saten siz kurarsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5