İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web sitesinin, üst ve alt kısımlarını pencerenin altında kaybetmek?

denizbay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

forum içinde bir kaç arama yaptım ama henüz bu konularda çok yeni olduğum için aradığım şeyi hangi başlıklarda ya da hangi arama kriterine göre aramam gerektiğini bilmediğimden hiç bir sonuca varamadım. Eğer daha önce sorulmuşsa ya da forumda bu tür bir içerik mevcutsa, acemiliğim için affınıza sığınıyorum.

Aradığım şey; web sitesi tasarlarken, sitenin en üst ve en alt kısımlarının pencerenin altında kaybolması ve sanki devam ediyormuş havası verebilmek. Bunu nasıl, hangi yöntemle yapabilirim ve bunun için bir script var mıdır?

Teşekkür ederim.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Sayfa pencereye sığmazsa otomatik olarak scroll çıkar zaten. Yapmaya çalıştığınız başka bir şey mi?

denizbay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayfa pencereye sığmazsa otomatik olarak scroll çıkar zaten. Yapmaya çalıştığınız başka bir şey mi?

Sevgili Eif, benim bahsettiğim şey tam olarak web sitesinin üst ve alt taraflarının tarayıcı penceresi içinde üst ve alttan kaybolması.
Aşağıdaki resimde bir örnek görüntü ekledim.

Yani Scroll en üstteyken bu şekilde görünüyor, daha yukarı gidilmiyor ve böylelikle sayfanın, pencere altından devam ettiği imajı veriliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4607

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.