İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web sitsine müzik

B

bandelass

Misafir
arkadaşlar eminim bir cogunuz bliyordur bana sitemde arka planda nasıl muzik calabilirim söyleyebilirmiziniz varsa kodunu göndere bilirmisiniz birde arkadaşlar
sitede resmin üzerine tıkladıgında yeni pencerede resim boyutu kadar yeni ,pencere acılıyor bunu nasıl yaparım su resim galerilerindeki gibi bunlarda bana yardımcı olursanız cok sevinecem saygılar

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<bgsound src="dosyaadi(.mid veya .wav)" loop="(Örn: 1,2,3 buraya gireceğin değer müziğin kaç kere tekrar etmesini istiyorsan o sayıyı yazmak"> müzik kodu bu. diğeri ezberimde yok.

S

Senbul

Misafir
Bu birinci sorun için;
<bgsound src="Dosya_Adi.mid" loop="Tekrar sayısı 1">

BU ikinci sorunu cozebilir;yanlız bir php uygulaması.php destekli bir hostun varsa tam istediğin turden bir beleş script..
Online Demo

Scriptin download sayfası

B

bandelass

Misafir
arkadaşlar

arkadaşlar olmuyor ya lütfen yardım edin hertürlü denedim ama olmuyor bu dosya dediginiz sey nere lütfen bir yardım edin cok önemli benim için tama kodu body tagları arasına yerleştirdim birde benim calacagım sarkı vinamp ta bu dosyalar ne uzantılı oluyor şimdiden teşekkürler

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
uzantılar : .mid ve veya .way olacak demiş zaten arkadaşlar.
mesela sende selviboylum.mid adında bir dosya var bunu dinletçeksen

<bgsound src="selviboylum.mid" loop="1"> yazman yeterli bu şekilde eklersen tagı dosyanın çağrıldığı sayfayla aynı dizinde olmasına dikkat et ama her şeyden önce dosyayı hosta atmayı unutma :D

B

bandelass

Misafir
arkadaşlar yardımlarınız için cok teşekkür edrim oldu ama bunu frontpagede ön izleme yaptıgımda dinleyemiyorum acaba mutlaka bir hosta kaydedilmesi gereklimi şarkıyla indexi de aynı dosyaya aldım bu arada ben alyazmalımın mp3 ünü dinletmek istiyorum onu masa üstüne aldım ama klasörü savaş yaptım ve savas.mid yaptım böle calarmı teşekkürler

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belgelerime kaydet abisi :) denemedim ama çalmaz galiba ondada çalar abisi:)

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belgelerime kaydet abisi :) ondada çaliyor abisi:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.