İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

" Web Tasarım & Grafik " bölümünü beraber düzenliyoruz.

Omer_

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Ben Ömer,bir çok forumda nickim GW6 olarak geçmekdeydi belki bir çoğunuz tanırsınız. İyinet platformunda Web Tasarım & Grafik bölümü artık benden sorulacak inşAllah.. :)
Benim aklımda düzenlenmesi gereken bir çok kural,değiştirilmesi gereken yerler var. Bunları ayrıca üst mevkilerle değiştireceğiz beraber olarak lakin sizinde gözünüze çarpan,değiştirilmesi gereken yerler,kurallar v.s. varmı sormak istedim.

Dilediğinizi bu konu altından paylaşabilirsiniz. Değerlendirilecektir.

Teşekkürler!

Omer_

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yokmu fikrini paylaşmak isteyen arkadaşlarımız :)

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Cansız bir kategoriyinin nasıl gelişeceğin konusunda fikirimizi sormuşsunuz. Yani yapabilecekleriniz sınırlı diye düşünüyorum. Sizin aklınızdakileri paylaşabilirsiniz belki.

Omer_

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hoşbulduk teşekkürler,fikirlerinizi hala bekliyoruz arkadaşlar..

Mehmet Yüksel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Logo, Banner, Arayüz, Afiş veya diğer türde yapılacak çalışmalar istenecek ücretin kaliteli bir alt limiti olsun ki burada kaliteli işler kaliteli müşteriler görebilelim. Adam çıkmış ücretsiz logo yapıyor yada 5-10 liraya logo yapıyor. Yapmasın demiyorum yapsın gitsin kendi oyun parkında yapsın eğlensin ama bu işi burada yapıyorum diye görünmesin. Bunun önüne geçmelisiniz istikrarlı bir kalite için.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.