Ben her konuda açık bir insanım, buyrun;
Günümüz ekonomik şartlarında yapabileceğimiz en iyisi bu. Biz 50 liraya web tasarımı yapan kurumsal bir şirketiz. Aylık ortalama 80 site kadar yapıyoruz. Buda 4.000 tl eder.
Kira, elektrik, telefon, su, vergi ve diğer giderler ortalama 1.000 tl tutuyor.
Personel maaşı 500 tl.
Firma sahibi olarak bana kalan 2500 liradır. Buda benim hakkımdır çünkü bende 700 lira ev kirası, 500 lira araç taksidi, evin giderleri, ayda bir kezde aleme kaçarım toplam 2.000 lira param gidiyor. Cebime kalansa 500 lira. 500 lira ilede şirketime yatırım yapıyorum.
Günümüz ekonomik şartlarında demişsin çalışacak kişi uzaydanmı geliyor ?
Kira, elektrik, telefon, su, vergi ve diğer giderler ortalama 1.000 tl tutuyor. Çalışacak kişi sokaktamı yatıp kalkıyor ?
Firma sahibi olarak bana kalan 2500 liradır. Buda benim hakkımdır çünkü bende 700 lira ev kirası, 500 lira araç taksidi, evin giderleri, ayda bir kezde aleme kaçarım toplam 2.000 lira param gidiyor. ev ve giderleri harici 2 madde lüzumsuz ektra masraf. Binmeyiver içmeyiver.
Kimsenin kazancı kimseyi ilgilendirmez, yazmayayım desemde tutamadım kendimi.
Yerleri temizleyecek caya corbaya bakacak gel git yapacak desen eyvallah günümüz şartlarında ( üzülerek söylüyorum ) normal. Ama diğer özellikleri yazarken hiçmi düşünmedin benimle kafa bulurlar diye el adama güler diye ?