Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Kendi sitemin Sag tiklanmasını istemiyorum vede Kaynaklardan Sitemin kodlarini Gözükmesini istemiyorum aceba nasıl yapabilirim yardimci olabilirmisiniz.
ikinci dediğin şey ise kodları şifreleyebilirsin. Fakat isteyen adam gene alır yani. Ayrıca sağ tuşu neden kilitlemek istiyorsun ki ? ben bunca zaman siteden birşey çalacağım ( alacağım ) zaman hiç kaynak kodlarına bakmadım. Senin siteninde bakmazlar emin ol.
Ama eğer başka amacın varsa söyle burda yardımcı olmaya çalışırız yani...
iyide bunu engelleyecek bir kod yokki. Yazılım dili zor olursa sadece azaltabilirsin. İnclude ile bazı yerleri gizleyebilirsin. Ama sonuçta html olan şeyleri ve tasarımı isteyen aklına koyan çalar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.