M
moonwolf
Misafir
Web Abi 2-3 günden beri sitemize ulaşamıyoruz kendi sitenizde açılmıyor,telefonlara da cevap vermiyorsunuz arada meşgul çalıyor ama.. )
Ne oldu bir durum mu var ?
Ne oldu bir durum mu var ?
www.webabi.com açılıyor şu anda yanlız.
Burada webabi.com'dan için dolandırıcı diye bahseden oldu mu ? Telefonlara bile 2 gün cevap verilmeyince nasıl ulaşabiliriz ? Ne yani sabredip bekleyecekmiyiz.? Saçma saçma yorumlara ihtiyacımız yok arkadaşım para=hizmet bundan fazla webabi.com'un dürüstlüğünü ya da erdemliliğini araştırmıyorum.webabi.com bu sektörün çok eski ve dürüst firmalarından biri, sizlerde bilirsiniz... mutlaka mantıklı bir açıklamaları vardır.
Burada webabi.com'dan için dolandırıcı diye bahseden oldu mu ? Telefonlara bile 2 gün cevap verilmeyince nasıl ulaşabiliriz ? Ne yani sabredip bekleyecekmiyiz.? Saçma saçma yorumlara ihtiyacımız yok arkadaşım para=hizmet bundan fazla webabi.com'un dürüstlüğünü ya da erdemliliğini araştırmıyorum.
sakin ol biraz, kendine gel, insan gibi mesaj yaz. ben sana hakaret etmedim, yorumumda saçma sapan değil. sanada webabi'yi karalıyorsun, dolandırıcı diyorsun demedim. webabi bu sektörün çok eskilerinden başarılı bir firma, bir problem varsa mutlaka bir açıklamaları vardır, içinizi rahat tutun anlamıyla yazdım. ne bu şiddet anlayamadım ?
Beni ilgilendirmiyor ne kadar eski olup olmadığı,ikinci olarak senden öğrenecek değilim insanlığı..3 günden beri ulaşılamayan sistemin yöneticisinin ne kadar iyi olup olmadığı beni ilgilendirmiyor.Ben sıkıntımı araştırmak için buraya başvurdum.Telefonlarını da arıyorum cevap vermiyor diyorum sen hala laf yetiştiriyorsun
insanlığı bilmiyorsan, konuna nezaket gösterip cevap yazan birine bu denli ters ve anlamsız cevap yazabiliyorsan ben mutlulukla sana insanlığın nasıl birşey olduğunu öğretebilirim.
bu denli ukala birinin açtığı konuya yazdığım son mesajdır.