İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WebÇiftlik

yusuf1991

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Eylül 2016
Mesajlar
42
Reaction score
0
Yeni site bakan varsa daha 2 gün olmamıs site acılalı, isteyen bi baksın derim, içerigi baya farklı duruyor
Link : https://www.webciftlik.com/kayit/ByIReadyKiLLER

yVvnk9.png


Web Çiftlik Nedir ?
Web Çiftlik, bilgisayarınıza indirip kurmadan oynanabilen ve oynadıkça gerçek para kazandıran yeni nesil multiplayer hobi oyunudur.

Web Çiftlik Nasıl Oynanır ?
Oyuna ilk giriş yaptığınızda size 600 sanal para ücretsiz olarak verilir. Sizde başlangıç tavuğu olan Rüzgar adlı hayvandan 1 adet alırsınız. Rüzgar saatte 120 adet yumurta üretir ve yumurtalar hesabınıza dakikalık olarak yüklenir.

Ürün Nasıl Elde Ederim ?
Herhangi bir hayvan aldıktan sonra hayvana göre saatlik üretimi hesabınıza eklenir. Siz oyunda olmasanız bile hayvanlarınız üretim yapmaya devam eder. Sizin yapmanız gereken deponuz dolduğunda oyuna girip ürünlerinizi satmak.

Ürünlerimi Nasıl Satarım ?
Ürünlerinizi pazar sekmesinden satabilir, sattığınız ürün karşılığında sanal para ve türk lirası kazanabilirsiniz. 400.000 ürün 1 türk lirasına denktir. 120 ürün ise 1 sanal parasına eşittir. Hesaplamalarınızı bu bilgiler üzerinden yapabilirsiniz.

Depo Nedir ?
Depo ürünlerinizin saklandığı alandır. Deponuz dolduğunda üretim durur ve depo seviyenizin üstünde ürün elde edemezsiniz. Oyuna girip deponuzu boşaltıktan sonra üretim tekrardan devam eder.

Referans Nedir ?
Referans, referanslarım sekmesinde bulunan linkinizden sizin sayenizde üye olmuş kullanıcılara verilen isimdir. Referansınızın 2. hayvanını aldıktan sonra ömür boyu her sattığı üründen %10 Türk Lirası sizin hesabınıza eklenir. 10 adet referans getirdiğiniz takdirde %10s0'lük bir kazanç elde etmiş olursunuz.
 

yusuf1991

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Eylül 2016
Mesajlar
42
Reaction score
0
Web çiftlik ile para kazanma

Kayıt linki : https://www.webciftlik.com/kayit/ByIReadyKiLLER
* ODEME PUANI YOK
* HER HAFTA SATILAN YUMURTA VE SÜTLERDEN PUAN KAZAN VE HER GUN 1. 250 , 2. 200 VE 3. 150 SANAL PARA KAZANIYOR ( GECE 00:00 DA SIFIRLANIYOR )
* HER HAFTA REF SIRALAMASINDA ( PAZARDAN PAZARA ) 1. 10TL , 2. 5 TL , 3. 3 TL KAZANIYOR....
* DAHA COK GUZEL YENILIKLER DE GELICEKTIR, SAYFADAN DA TAKIP EDERSINIZ ....

MkZXa6.png


Çoğu arkadaşlarımız özelden bana soruyor, kardesim yada abim varmı yeni bir site, güzel olsun, cok yatırımlı olmasın diye, bende diyorum webciftlik oynuyorum, ben kendım güveniyorum siteye, bana güvenin de demiyorum yada site cok güvenilir de diyemem her sitede oldugu gibi, verilen para diger siteler gibi 3 4 ayda cıkıyor ama fiyatları bile cok ucuz, 20 30 tl bile yatırsan zevk almaya bakarsınız, ben artık 200 300 yatırıp alabılecemıyım dusuncesı yerıne böyle sitelerde takılıyorum... Bu siteyle ilk görüsmemde yatırılan paraları değerlendireceklerini ve zamanı gelnce kendım de gidip ziyaret edeceğim, dün gelen bir fotoğrafı, yatırılan paralarla suan baslamıslar faaliyete, umarım yolları açık olur, ben bu sitedeyim, amacım cılgın tavuklarda nasıl cok oyuncu varsa buralardada olsun ve mıllet güzelce oynasın oyununu, her isteği önerileri değerlendiriyorlar, sizlerde bulunursunuz facebook sayfalarından sizlerede güzel cevap verirler, herkese bol kazanclar... SITE ACILALI 3 GUN OLDU !!!
Oyun hakkında GENEL BILGILER : https://www.youtube.com/watch?v=2D3ojpBw7aQ
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst