İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Weblebi.com iflas etti.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten weblebiye yazık oldu ya işin içinde ne var bilinmez ama büyük firmalar yavaş gidiyor ne olacak bilmiyorum. önce nixcon sonra weblebi. ki weblebinin şişlide mağazası bile vardı kötü oldu. bari portalı bana verselerdi :D :p

nixcon a ne oldu ki?

V

Varista

Misafir
Kapanmadan önce kampanya yapıp tek çekimde %20 indirim yazıyordu.Bunu yazdıklarında belli değil miydi ? Bir anda mı battılar. Bu işte başka birşey var bence

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hepsiburada.com varken bunların yanına yaklaşmadım :D küçük düşünceli insanların küçük alışveriş siteleri diyebiliriz :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hepsiburada.com varken bunların yanına yaklaşmadım :D küçük düşünceli insanların küçük alışveriş siteleri diyebiliriz :)

Bak gene ön yargı :) ya başka firmalarda bu işe girsinki rekabet olsun gene tekelleşme olayı bak iflas etmek dogal bir işe atılırsın umdugun cıkmaz iflas edersin tabi kimseyi magdur etmediğin sürece.

Şöyle bir söz vardır bogulmuşken büyük denizde bogulayım diye belki elindeki bütün parasını bu işe yatırdı firma kurdu bu işe yatırdı parayı yanlış karar ve hesaplardan dolayı kar yerine zarar ugramaş olabilir.

Böyle büyük firmaların iflasının vermesi hayra elamet degil internette e-ticaret acısından sıkıntılı günlerin oldugu belli oluyor.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
permission sende taktın ha tekelleşmeye tekeleşsin sanki rekabet olupta zararına mı satacaklar hepsiburadadan 700 ytllik telefonu 393 ytl ye aldım orjinal ve paralel ithalatta değil :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
internette bir sürü alışveriş sitesi var artık ve çoğu ne şirket ne de belli bir yerleri var(genel olarak söylüyorum). altivi yi de gördük weblebiyide.. Daha çok çıkar böyle iflas edenler. Önyargı mı ? sonyargı desek daha doğru olur iflas etmiş bir firma için nasıl bir önyargı yapayım. :D

ben sadece "hepsiburada.com varken bunların yanına yaklaşmadım" bu kelimenden dedim. :)

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buyuk sirketlerin batmaya yakın yaptıgı kampanyaları piyasadan para toplayıp sirketi iflas ettirmekmi. son 1 aydır cok hesaplı urunler satıyolardı. bence batacaklarını biliyolardı. tabi gercekten battılarsa.
gercekten uzuldüm ilk 10 na girecek bi alışveriş devi bu sekilde kolayca batmamalı. batırılmamalı.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
son aylarda ucuza satılıyor veya indirim kampanyaları yapılıyor olması, batmadan önce son vurgun amacı taşımamaktadır, öyle olsa battıkları zaman ana sayfalarına malları eline geçmeyenlerin yapması gerekenleri konusunda bilgi yazmazlardı, gerçekten kaybolur giderlerdi.

yapılan indirimlerin sebebi, acil nakit paraya ihtiyaçlarından kaynaklanıyor olabilir. belki indirimler sayesinde kazanılacak sıcak parayla bellerini doğrultacaklardı ama anlaşılan o ki olmamış.

diğer yandan, bence weblebi.com vb. büyük firmaların batması türk interneti için üzücü bir durum değil. sanal olarak değil, gerçek dünyada en çok satılan malları üreten şirketler dahi batmaktadır. bir şirketi yanlış politika, hatalı karar ve gereksiz harcamalar batırır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.