İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Weblebi.com scripti

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
herkese merhaba,
şu an için müşteri taraflı baktığımnda en başarılı yazılım olarak gördüğüm weblebi.com scriptinin aynısını yazdırmak istiyorum. sadece tek eksik üyelik gerektirmeden alışveriş yapmayı sağlayan "Hızlı Sipariş" veya "Hemen Al" olayı. daha önce böyle bir çalışma yapmış olan arkadaşlar tercihimdir, firma olarak bu tür işleri yapanlarsa öncelikli tercihim. yazılımın arka planı konusuna gelince, zaten daha önce böyle bir çalışma yapmış olanlar ne tür gereksinimlerim olduğunu tahmin eder. şu an için hazır paketlerden birisini kullanıyoruz ama sisteme en ufak bi müdahale şansımız yok o yüzden ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. böyle bir proje için görüşmek isteyenler ya da bu tür yazılımlar konusunda iyi iş çıkartan profesyonel firma önerisi olanlardan teklif / tavsiye bekliyorum.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hangi sitede kullanıyorsun şu anda?
Angelo, özelden gönderiyorum. firmayı taşıdığım son yer sana yürüme mesafesi denilebilecek bi mesafede (Hala aynı yerde oturuyorsan). çakır ın önerdiği firmadan da fiyat alıp değerlendirdikten sonra, bana uymazsa senden de fiyat teklifi almayı isterim. (tabi bu aralar vaktin varmı bilmiyorum)

acilmi iş eylüle kadar doluyuz ondan sonra alabiliriz. İşi

evet oldukça acil sayılır. zira şu andaki scriptle, yapmam gereken satışın belkide sadece 5 te birini yapıyorum. en kötüsü duruma göre değişiklik yapıp, satışı artırma adına kafamı kullanamıyorum, bu da bu işten aldığım zevki nerdeyse sıfıra indiriyor.

www.d4d.com.tr burasıyla iletişime geçmeni tavsiye ederim. daha önce bi arkadaş site yaptırmıştı d4d ye. ben çalışmalarını beğendim

referanslarında bu site dikkatimi çekti: http://www.alcamsatcam.com
eywallah çakırım :) yarın bi görüşeyim firmayla...

x-treme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yardımcı olmak isterdim ancak bende Eylül'e kadar doluyum malesef..
Eğer ciddi bir proje düşünüyorsan (yeni) www.deppo.com u yaptıracağın kişi/kurumlara referans göster derim..

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zıpkın sen tam sopalıksın da neyse :)
bi ara gel görüşelim istersen şu anda bir firmaya daha aynı yapıyı hazırlamak üzreyiz.
bak sende bundan faydalanabilirsin
bu arada hala nargile sözün var bilgin olsun

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Zıpkın sen tam sopalıksın da neyse : )
bi ara gel görüşelim istersen şu anda bir firmaya daha aynı yapıyı hazırlamak üzreyiz.
bak sende bundan faydalanabilirsin
bu arada hala nargile sözün var bilgin olsun

abi haklısın da biz senle anlaşamıyoz :D hem ben çok şey istiyorum, senin kabul etmeyeceğin şeyler (source kodları gibi :D ) detayları tophanede konuşuruz artık :p

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
www.alisveris.com ilgini ceker ise konuşalım
arena veya penta ile online çalışıyor stok bilgileri fiyatlar v.s.

geç cevap yazdığım için kusura bakma, tabiki ilgimi çeker. bana özelden tel no gönderirsen hafta içi gün içersinde telde konuşabiliriz. bu arada projenin kapsamında değişiklikler olacak gibi gözüküyor, daha detaylı bi sistem peşindeyim, onları da konuşuruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.