M
maxxlist
Misafir
Merheba arkadaşlar...
Zamanım oldukça forum daki yazıları takip etmeye çalışıyorum.gerçekten güzel yorumlar var...
ben de webmaster ım maxxlist.com ve bir kaç site daha ...
suan sponsorum yok. sponsor arıyorum bana herkesin bildiğinden ayrı bi kaç sponsor önerirseniz sevinirim... daha çok click üzeirne çalışıyorum ben... yani click daha iyi olur...
ister absürt ister normal ne tür sponsor olursa olsun bilenler warsa söylesin lütfen....
bilindik sponsorlar derken clickxchange, cj hariç....
clixgalore mesela ödeme yapıomu=?
clickxchange yapıyomu=?
vs vs vs....
yani herkes bildiği sponsorları yazarsa hem ben hemde başka webmaster arkadaşlara büyüük iyilik olur...
siz yeterki sponsor söyleyin...
ben kazanabilecğeimden eminim..
bugune kadar roar dan türkiyeye ödeme yaparken 2 çek 400 ve 472$ lık
cj den toplam 500 $ 5 çek... spedia dan 35$ lık
sendmoreinfo dan 11$ ve daha eski şirketlerden 5-6 çek daha aldım yani kazanabilecğeim düşüncesindeyim....
lafı cok uzattım galiba.
yardımlarınızı bekler bol kazanclar dilerim...
maxxlist.com
Zamanım oldukça forum daki yazıları takip etmeye çalışıyorum.gerçekten güzel yorumlar var...
ben de webmaster ım maxxlist.com ve bir kaç site daha ...
suan sponsorum yok. sponsor arıyorum bana herkesin bildiğinden ayrı bi kaç sponsor önerirseniz sevinirim... daha çok click üzeirne çalışıyorum ben... yani click daha iyi olur...
ister absürt ister normal ne tür sponsor olursa olsun bilenler warsa söylesin lütfen....
bilindik sponsorlar derken clickxchange, cj hariç....
clixgalore mesela ödeme yapıomu=?
clickxchange yapıyomu=?
vs vs vs....
yani herkes bildiği sponsorları yazarsa hem ben hemde başka webmaster arkadaşlara büyüük iyilik olur...
siz yeterki sponsor söyleyin...
ben kazanabilecğeimden eminim..
bugune kadar roar dan türkiyeye ödeme yaparken 2 çek 400 ve 472$ lık
cj den toplam 500 $ 5 çek... spedia dan 35$ lık
sendmoreinfo dan 11$ ve daha eski şirketlerden 5-6 çek daha aldım yani kazanabilecğeim düşüncesindeyim....
lafı cok uzattım galiba.
yardımlarınızı bekler bol kazanclar dilerim...
maxxlist.com