İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

webmaster forumlarının sonu mu geliyor?

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşlar yurt dışında artık webmaster forumları yerine stack overflow benzeri siteler daha popüler olmaya başladı.

benim tahminim artık webmaster forumları yerine bu tür sistemlerin kurulacağı yönünde. (ama yanlış anlaşılmasın "forumların sonu" demiyorum. "webmaster forumlarının sonu olabilir" diyorum.)

bu platformun amacını kısaca şu tablo tanımlıyor diyebilirim:
venn-diagram.png

ayrıca iyinet'e tavsiyem şu noktada olabilir: nasıl forum.iyinet.com şeklinde subdomain varsa... bu yeni nesil platform içinde ayrı bir subdomain kurulabilir.

sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Böyle bir ihtimal var bence de.

Ama biz gelişmeleri birkaç sene geriden takip ediyoruz bunu da unutmamak gerekir :)

Soru cevaplamaya o kadar istekli kullanıcı bulabilirsek yapalım. Canımız sıkıldığında da fun tagında takılırız.

Ticaret için de fiverr benzeri siteler çıktı nasılsa.

Mumy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gaztecilik bitmez diyolar ya gardaş , işte bu forumlarda böyle zor biter ...

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Webmaster forumları içerisinde kalitesini ispatlamış bir iki tane forum var. Bu forumlar dışındaki yeni açılan wm forumlarına zaten talep olmuyor. Forum açmak yerine böyle bir sistem kullanmaları onlar için faydalı olabilir. Ki bence de bu sisteme talep zamanla, tanındıkça artacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.