Konuya tam anlamıyla yerini bulan bir cevap Xman dan gelmiş. Kesinlikle katılıyorum.
Bence yaniliyorsunuz forumdaki bölüm moderatörleriniz varsa egerki zannetmiyorum kendi bölümlerinle ilgilenmiyorlar..ve repot edilen konulara bile bakan yok...
Konuya tam anlamıyla yerini bulan bir cevap Xman dan gelmiş. Kesinlikle katılıyorum.
iyinetin ne çalkantılı günlerini gördük. iniş varsa dönem dönem olacaktır, olmuştur da. o zamanlar bu kavramlar yeni çıkıyor ve öğreniliyordu, daha çok bilgi üzerine tartışma vardı herkes hevesli ve açtı. online 30-50lerdeydi belki ama çok hararetli geçerdi. birkaç gündür forumu geziyorum dışarıdan bakınca bilgi seviyesi çok artmış. ilgi de çok artmış. çok güzel yazılar,makaleler eklenmiş. ama çok fazla yazan olduğundan bazılarının doğru bilgiyi süzmesinde sıkıntı olabilir. bir de spam-reklam tarzı çok boş, saçma mesaj var onları yöneticilerin temizlemesi iyi olur. artık bu ciddi bir sektör, çoğu bildiklerini paylaşmak istemiyor, diğerlerini rakip olarak görüyor olabilir. bunun böyle sonuçları olacaktır. üyelerin (herkesin) o güzel bilgiler veren birkaç kişiyi el üstünde tutması lazım.
ben en son sanırım geçen seneydi bir girmiştim. iyinet bitmiş dedim çıktım. bu sene yine bir bakayım dedim bak kaldım herşey bilgi. doğru bilgi varsa yeterlidir. gerisi boş.
Herşeyi güzelce özetlemiş. Yani işin kötü kısmı değerli mesajların, şöle veya böyle sebeplerle görünmesini engellemek. İnanın günlerce çalışıp yazdığım msjlara 1 cvp yok. Çünkü görünmüyorlar. Ama bu yönetimin değil, boşa açılan konular yüzündendir. Konu başlığı vermeyeceğim google opt. ve sandboxtaki msjlarıma bakmanız yeterli.
belki imzanızda linkleyebilirsiniz.
Ben sahsim olarak bu konuya bir cevap yazdim ve hala hic bir yetkili o cevabimi okuyup bir cevap bile yazmadi,Sonuc benim dedigime geliyor bu sitede bölüm moderatörü diye birsey yok ve bölümler basi bos bir sekilde...
Ben sahsim olarak bu konuya bir cevap yazdim ve hala hic bir yetkili o cevabimi okuyup bir cevap bile yazmadi,Sonuc benim dedigime geliyor bu sitede bölüm moderatörü diye birsey yok ve bölümler basi bos bir sekilde...
Bu sorunu sunacagim yonetime, aklima bi fikir geldi.
Imzaya link konusunu da sunacagim.