İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmaster Hitini arttır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Sayın draga;

Size birşey sormak istiyorum.

Burada verilecek olan reklamın, site sahibine ne gibi kazançları olacaktır ?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bize değilde dragaya baya bi kazancı olacağı belli :D
Burdan gelen hitin hiçbir özelliği yok boşuna para ve zaman kaybı..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
benim bu siteden kazancım sadece kendi siteme hit almam. başka hiç bir kazancım yok zaten ref alma vs kaldırdım onlarla uğraşamam. ben sadece piyasada hiperbux (en çok kullanılan ancak son zamanlarda sorunlu), brptc(suspensed oldu) gibi siteler var. esasında domain alıp kuracaktım ancak hesaplarımda sorun çıktı bende subdomain olarak kurdum. benim bu siteden (dahaforum için demiyorum bux için) hiç bir kazancım yoktur arkadaşlar. Bura link değişimi gibi birşey sen reklam veriyorsun hitin artıyor diğer adam veriyor hiti artıyor..

Ayrıca site sahibine kazancı yani reklam verene kendi hitini arttırıp ve sitesi de ilgi çekiciyse üye sayısını arttırabilir. İlerleyen zamanlarda para ödeyen bux açmayı düşünüyorum. Ben bunu para ödüyo gibi gösterip ödemeyen bir bux gibide yapabilirim bir çok yabancı buxın yaptığı gibi ancak kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam. Bende kimseyi dolandırmadan doğru düzgün bir iş yapayım dedim

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
herhalde sorumu pek anlamamışsınız ki çak acayip bir cevap vermişsiniz...

Aynı zamanda tespitiniz tamemn yanlışdır. Buradan sizinde para kazanacağınız inkar edilemeyecek bir durumdur. Ama benim cevabını merak ettiğim bu değil...

Daha açık bir şekilde sorim... Zaten sizde değinmişsiniz...
reklam veriyorsun hitin artıyor

Sizin sitenizden bu şekilde kazanılan bir hitin, site sahibine bir faydası olacağına inanıyor musunuz ? Olucaksa ne şekilde olur ? ? ?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Tabi ki inanıyorum. Hit artması demek arama motorlarının dikkatini çekmek, alexada yükselmek demek. Ben hiperbux kullanıyordum günlük çoğul hitim 250 iken 900 e kadar çıktı. Tekil hit oranıda aynı şekilde arttı tabi. Eğer sitenizde önemli şeyler varsa onların linkini koyuyorsunuz mesela recep ivedik in full ü sırf bunun için 20tane üyem var. (üye sayım 75 hergünde artıyor nazar değmesin :p) Yani eğer siteniz yeniyse ve hitinizi arttırmak istiyorsanız vazgeçilmez birşey. Ben yararını gördüm ve de böyle bir şey yaptım.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Böyle birşeyden yarar gördüğünüzü söylemeniz gerçekten çok ilginç ..!

Oradan elde edeceğiniz hitin hiçbir anlamı kesinlikle bulunmamaktadır. çünkü sitenize giren kişi, sitenizi gördüğü için değil, sadece girmek zorunda olduğu için giriyor. Linke tıklıyor ve asıl gezmekte olduğu sitelere doğru yöneliyor.

Alexa için demişsiniz. Bunun için zaten autosurf siteleri bulunmaktadır.

Uzun lafın kısası oradan elde edilen hit sadece ve sadece yalancı hit dir..!

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
script adbux ın eski scripti. r10 da satışa sundum

yalancı felan yeni açılan siteler için yararlı bir çok kişi kullanıyor hiperbux örneğini verdim. şu anda hiperbuxta sorunlar var onun için alternatif.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Sitenin eski veya yeni olmasıyla bir alakası yok.

Ama siz herhalde anlamamakta ısrar ediyorsunuz :D

Yalandan kime fayda gelmişki
yenisin de faydası olsun... !

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya arkadaşım bana fayda geldi diyorum sen hala ne diyorsun. ısrarla fayda gelmez diyorsun faydasını gördük ki açtık.. denemesi de kullanmasıda bedava isteyen dener isteyen denemez konu bu kadar net

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
gokhans19, arkadaş bence amatörce bir girişim içine girmiş durumda. Bu açıdan takdir etmek lazım. (Tabiki art niyetli olmadığını düşünüyoruz !)

Herkes hatalar, yanlışlar yapabilir. Bende de zamanında hatalar, yanlışlar yaptım. Belki hala yapmayada devam ediyorum. Ancak önemli olan bu hatalardan, yanlışlardan bir ders çıkartmaktır. İşte o zaman yapılan o hatalar, yanlışlar bir anlam kazanır. Aksi halde o hatalar, yanlışlar sadece bize kaybettirmiş olur.

?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
D:D

Amatör diyene bak daha site ne işlev görüyo onu bilmiyor :D

PTC gibi nasıl para kazanıp ödeme istiyorsanız burda o parayla reklam veriyorsunuz.

Okey ? anlamak istemiyosan tekrar anlatırım

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
SİTE ÜCRETSİZDİR TAMAMEN HİÇ BİR KAZANCIMDA YOK !

EĞER WEBMASTERLIK BELGENİZ VARSA GELİN KAPIŞALIM PHP ASP HTML FARKETMEZ

KONU KİLİTLENSİN. R10 GİBİ BURADA ÇOLUK ÇOCUK TOPLULUĞU.

TARTIŞMA BİTMİŞTİR !

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
EĞER KONU UZARSA POST KASACAM DAHA BİLGİNİZ YOK NEYİN NE OLDUĞUNDAN..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Öncelikle şunu belirtmek isterim, bu tavrınız ile ne anlatmak istiyorsanız onu anlatamazsınız..!

10 GİBİ BURADA ÇOLUK ÇOCUK TOPLULUĞU.

Herkesi bu şekilde görerekte bir yere varamazsınız. Soru cevap konuşuyoruz. Ama siz olayı tamamen farklı boyutlara taşıdınız. Eğer birşey söylüyorsanız, birşeye inanıyorsanız bunu savunmanız gerekirdi.

Ben bunun fayda saylamayacağını savunuyorum ve bunuda savunmaya çalışıyorum. Sizde aksini idda ediyorsunuz. Buna saygı duyarım.

Neden bunu mantıklı bir şekilde savunmuyorsunuz. Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi
".. hatalar, yanlışlar yaptım. Belki hala yapmayada devam ediyorum"

Ama siz çoluk çocuk diyip olayı farklı yere taşımaya çalışıyorsunz. PHP, ASP kapışalım diyorsunuz ..!

Kısacası: Bu şekilde ifadeler kullanmak yerine, beni veya benim gibi düşünenleri, bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışmanızı beklerdim...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Burda savunulacak bir şey yok onu anlatmaya çalışıyorum ben bi bux kurmuşum reklam bux u onu tanıtttım.

Siz olaya farklı açıdan yaklaştınız birde aralarda çıkıp bi kaç laf atıp konuyla alakası olmayan kişiler var.. örnek >> "artofevil" yaşını açıkLada biLeLim kim çocuk kim değiL ;) alakasız konulara mesaj atıp post kasmayı bırakın artık..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Eğer savunalacak birşey olmadığını düşünüyorsanız, size daha birşey söylemeye gerek yok ..!

İyi kazançlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.