merhabalar..
Arkadaşlar bu konu çokkafama takılıyor.
Webmaster nedir? Kime denir? kimler webmatser dır?
Davetiye bölümüne baktığımda vb phpbb wordpress phpnuke kuran arkadaşlar meslek olarak webmaster yazmışlar. Acaba webmaster bumu demek?
Eğer webmaster bu demekse, ciddi anlamda bu işi yapanlara ne deniyor?
Sizce webmaster kelimesini bir lamerlik almışmış başını gidiyormu?
Eğer webmaster lık buysa ilan sitelerinde webmaster aranıyor ilanlarını verenler joomla phpnuke phpbb v.b scriptleri kurabilen elmanlarmı arıyorlar?
Kimse yanlış anlamasın lamer derkende hakaret veya aşşalayıcı anlamda kullanmadım sadece acemi anlamında kullandım.
Kimseyide küçümsemiyorum bende profesyonel olarak bu işi yapan birisi değilim. kendi çapımda ufak tefek bişiler yapmaya çalışıyorum yeri geliyor parasıyla yaptırıyorum.
Acaba bende kendime webmasterımmı demeliyim?
Yorumlar için şimdiden herkeze teşekkürler
Arkadaşlar bu konu çokkafama takılıyor.
Webmaster nedir? Kime denir? kimler webmatser dır?
Davetiye bölümüne baktığımda vb phpbb wordpress phpnuke kuran arkadaşlar meslek olarak webmaster yazmışlar. Acaba webmaster bumu demek?
Eğer webmaster bu demekse, ciddi anlamda bu işi yapanlara ne deniyor?
Sizce webmaster kelimesini bir lamerlik almışmış başını gidiyormu?
Eğer webmaster lık buysa ilan sitelerinde webmaster aranıyor ilanlarını verenler joomla phpnuke phpbb v.b scriptleri kurabilen elmanlarmı arıyorlar?
Kimse yanlış anlamasın lamer derkende hakaret veya aşşalayıcı anlamda kullanmadım sadece acemi anlamında kullandım.
Kimseyide küçümsemiyorum bende profesyonel olarak bu işi yapan birisi değilim. kendi çapımda ufak tefek bişiler yapmaya çalışıyorum yeri geliyor parasıyla yaptırıyorum.
Acaba bende kendime webmasterımmı demeliyim?
Yorumlar için şimdiden herkeze teşekkürler