İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WebMastercilik Adlı Üye Dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DerinSevdam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
profil satıyorum diye konu açmış kendisi bende alıcıydım bu gün pazar heryer kapalı hesabı bu gün verin yarın paranızı yatırayım sizede telefon numaramı ve istediğiniz tüm bilgilerimi vereyim dedim kendisi biz şirketiz falan güvene bilirsiniz dedi sonra sizin bi ticaret puanınız ve bu üyelik bilgilerinizlemi diye sorduğumda ben iyineti in 2010 üyesiyim banlandı dedi full bold yazmak ve flood dan dolayı dedi maddeleri söylermisiniz dedim söyledimya bu yüzden gibi cümleler kullandı kendisi sonrada bende forum kurallarına bakarak madde 3 ve 9 bu yüzden süresiz ban olmaz eski profilinizi görmek istiyorum dediğimde bana http://forum.iyinet.com/31908/n-recordz/ bu profili söyledi 2010 üyesiyim diyen arkadaş 2011 üyesi çıktı sonra döndü eski bir tane daha vardı onu hatırlamıyorum dedi

kendisinin multi üyeliği var olduğunu ispatlayacak msn konuşmalarının kayıtları elimde var isterseniz pm atar isterseniz paylaşa bilirim

dolandırıcı olduğu her halinden belli arkadaşın insanların özgüvenini kıran bu insanların forumda yeri varmıdır hocalarıma yöneticilerime soruyorum...

WebMastercilik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen güvenmiyorsan ben ne yapayım kardeşim. !! Güvenmiyorsan almazsın işi zorlaştırmanın ne anlamı var.

DerinSevdam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kusura bakmayın hocam ben size eğer beni ikna etmezseniz şikayet de edeceğimi söyledim sizin hiçbir dediğiniz güven vermiyor msn kayıtları herşey duruyor zaten msn de engelleyip kaçtınız daha dürüst biri olsaydınız madem de deseydinizki ben bu şartlarda sizin ile anlaşamam iyi günler size deseydiniz ben sizden gerçekleri istedim benim size sunduklarımın hiçbirini sunamadınız şimdi daha karışmıyorum ben olaya yöneticiler dolandırıcılıkda olsa inanmasalar bile multi üyelikten ceza almanızı bekliyorum

forum kurallarında multi üyeliğikle ilgili bir madde yok ne yazıkki arkadaşa uyun madde bu olsa gerek İyinet webmaster forumunda illegal işlemler yapmak cümlesi bence çok uygunbir cümle.

:cool: İyinet webmaster forumunda illegal işlemler yapmak, satış yapmak ve paylaşım yapmak yasaktır. Bu yasağa uymayan kullanıcılar süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.

haberdeyiz.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dolandırıldınmıda ki, böyle bir suçlama yapıyorsun. Daha iş konusunda anlaşma bile yapmamışsınız.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Multi üyelik bilgilendirmesi için teşekkürler.

WebMastercilik-n-recordz aynı kişi olduğu tespitimiz sonucunda üye forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.