- Reaction score
- 0
profil satıyorum diye konu açmış kendisi bende alıcıydım bu gün pazar heryer kapalı hesabı bu gün verin yarın paranızı yatırayım sizede telefon numaramı ve istediğiniz tüm bilgilerimi vereyim dedim kendisi biz şirketiz falan güvene bilirsiniz dedi sonra sizin bi ticaret puanınız ve bu üyelik bilgilerinizlemi diye sorduğumda ben iyineti in 2010 üyesiyim banlandı dedi full bold yazmak ve flood dan dolayı dedi maddeleri söylermisiniz dedim söyledimya bu yüzden gibi cümleler kullandı kendisi sonrada bende forum kurallarına bakarak madde 3 ve 9 bu yüzden süresiz ban olmaz eski profilinizi görmek istiyorum dediğimde bana http://forum.iyinet.com/31908/n-recordz/ bu profili söyledi 2010 üyesiyim diyen arkadaş 2011 üyesi çıktı sonra döndü eski bir tane daha vardı onu hatırlamıyorum dedi
kendisinin multi üyeliği var olduğunu ispatlayacak msn konuşmalarının kayıtları elimde var isterseniz pm atar isterseniz paylaşa bilirim
dolandırıcı olduğu her halinden belli arkadaşın insanların özgüvenini kıran bu insanların forumda yeri varmıdır hocalarıma yöneticilerime soruyorum...
kendisinin multi üyeliği var olduğunu ispatlayacak msn konuşmalarının kayıtları elimde var isterseniz pm atar isterseniz paylaşa bilirim
dolandırıcı olduğu her halinden belli arkadaşın insanların özgüvenini kıran bu insanların forumda yeri varmıdır hocalarıma yöneticilerime soruyorum...