İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmasterler için havuz Hesabı

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar Garanti Bankasıyla Anlaşmaya varıyoruz sayılır.
şirket Olarak ( Datagrup ismiyle değil,kuracağımız Başka Bir Şirket )

Yurt Dışında Bir Sistem Yazdırıyoruz.
Webmasterler dahil tüm internet alışverişini kapsayacak bir sistem.

Gittigidiyor tarzı olacak ve parası olan satın alabilecek.Yani Almak İstediğiniz Ürün için Önce Havuz hesabına Parayı Yatıracaksınız daha sonra işlemler Başlayacak..Sıralama :

Satıcı Sisteme Bilgiyi Girer ve Numara Alır : #35343344

Alıcıyla Anlaşır Ve Alıcı O Numara üzerinden Havuz hesabına Parayı Yatırır.

Satıcı Paranın Yattığını Panelde Görür ve Malı Teslim Eder ( Site,Domain,script,tasarım,Hizmet )

Alıcı Malı Onaylar ve Onay Bilgilerini Sisteme Ulaştırır.

Bilgiler Ulaşınca para Havuz Hesabından, Satıcının Hesabına Geçer.
.....

Sistem için Yorumlarınız Çok Önemli.Unutmayın Böyle Bir Sistem Kurabilmek için Büyük Yatırım Yapmak Gerekiyor.
*Adresi - Telefonu , Fax'ı Belli Olan bir Ofis.
* Talepleri Karşılayacak Kadar Ofis Çalışanı
* Garanti Bankasıyla Anlaşma ve Sistemi banka ile Entegre Etme
* 7/24 Telefon Desteği için Vardiyeli Çalışacak Eleman.
kısacası Her Türlü Güven tam Olacak.

Amaç : internet Dolandırıcılığını Minimuma İndirerek İnternetten Alışverişi ( Webmaster'ler için Alışveriş Güvenini ) Arttırmak.

Sadece Webmasterler için Yapılmayacak Bu Sistem, internetten Satış Yapan Herkes için Geçerli Olacak ..
Bakkalı Olan Kişi Bile Sistemimizi Kullanarak Sanal marketini Açabilecek.

Kısa Zamanda Sanal Mağaza Taleplerini Alarak Sistemimizi Entegre Edebiliriz.
( Bayi Sistemi )

lütfen Yorumlar Kırıcı Olmasın Arkadaşlar.. hayatımızın İşi olacak.Biraz Heyecan var zaten.

( Bu Arada Merak Edenler için Adsense Mantığıyla Çalışan, Ne Kadar Para o Kadar Reklam Sistemimiz Amerika daki bir firma tarafından yazılmaya başladı, Ayrıca Banner Değişim Sistemi de Yazdırıyoruz.)

Hizmetlerimiz Sürecek.

Yorumlarınız ve Önerilerinizi Bekliyorum.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Güzel bir alan adı , reklam ve Arkasında belli bir olgunluğa ulaşmış şirket ister bu iş (En az A.Ş)

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Alan Adı Arayışındayız.
Gerçekten Yurtdışı da Çalışacağız. Bu Nedenle Ciddi Bir iş'e Girişiyoruz.
Tüm Dünyada Kabul Görmüş Bir havuz hesabı ( + Paypal ) Başarılı Olursak Yararlı Bir iş Yapmış Olacağız...

Alan Adı Anlamsız Da olabilir Aslında, Akılda Kalıcı.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu konuda yorum yapacak kadar yeterli görmüyorum kendimi.
Olay konusunda yorum yapabilmek için bile olayı içselleştirip üzerinde ciddi olarak düşünmek gerekiyor.
O kadar büyük bir konu anlayacağınız....

Saygılarımla

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ben bu konuda yorum yapacak kadar yeterli görmüyorum kendimi.
Olay konusunda yorum yapabilmek için bile olayı içselleştirip üzerinde ciddi olarak düşünmek gerekiyor.
O kadar büyük bir konu anlayacağınız....

Saygılarımla

Teşekkür Ederim. Büyük Bir Konuda Elimizi Taşın Altına Soktuk.
Allah Sonumuzu Hayıra Çıkarsın Diyoruz.

F

fatihhk

Misafir
hadi hayırlısı bakalım... bu arada scripti nerede yazdırıyorsunuz? amerikada vs. yazdırmıyorsunuzdur umarım. amerikalılar bile hindistanlılara yazdırıyorlar.

ama bir yandan da dikkatli olun derim. türkiyede olduğu gibi yurtdışında da çok çarpıcı adam var.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
hadi hayırlısı bakalım... bu arada scripti nerede yazdırıyorsunuz? amerikada vs. yazdırmıyorsunuzdur umarım. amerikalılar bile hindistanlılara yazdırıyorlar.

ama bir yandan da dikkatli olun derim. türkiyede olduğu gibi yurtdışında da çok çarpıcı adam var.

Valla ya DP sırf hindistanlı :D

Hi Bro başlıklı bir Özel Mesaj varsa kesin Hindistanlı

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

Saolasın...
Güvendiğim Bir Türk Dostum Var. Önce O İnceleyecek Sistemi. Daha Sonra Yurt Dışıyla Bağlantılara Geçeceğiz. Büyük Firmalarla Çalışacağız Freelance Olmayacak Script.

Tabiki Dediğim Gibi Arkadaşım İnceledikten Sonra Rapor Çıkaracağız.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Freelance yerine in-house, yabancı yerine yerli öneririm. Aslında Türkiye'deki mevzuatlar yetersiz olduğu için zor olduğunu söylemem lazım. Ben 1,5 sene önce bu işle ilgilenmeye başladım ancak anlattığım hiçbir muhasebeciden güzel cevap alamadım. Komisyonculuk yapılacağı için satış yapan kişi de şirket olmadığı için bir şekilde zaten KDV denen olay, komisyonun 3 katına mal oluyor. Türkiye'deki bankalar böyle bir yapıya güvensiz yaklaşıyor, dolayısıyla Türkiye'de yapmak çok zor. Amerika'da bir hesap açıp oranın üstünden ya da başka bir ülkeden daha rahat yapılabileceğine inanıyorum.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Freelance yerine in-house, yabancı yerine yerli öneririm. Aslında Türkiye'deki mevzuatlar yetersiz olduğu için zor olduğunu söylemem lazım. Ben 1,5 sene önce bu işle ilgilenmeye başladım ancak anlattığım hiçbir muhasebeciden güzel cevap alamadım. Komisyonculuk yapılacağı için satış yapan kişi de şirket olmadığı için bir şekilde zaten KDV denen olay, komisyonun 3 katına mal oluyor. Türkiye'deki bankalar böyle bir yapıya güvensiz yaklaşıyor, dolayısıyla Türkiye'de yapmak çok zor. Amerika'da bir hesap açıp oranın üstünden ya da başka bir ülkeden daha rahat yapılabileceğine inanıyorum.
Çok Teşekkür Ederim Angelo...
işte öneri derken bunu kastediyordum...

Türkiye sınırlarında yazılması yasak mı ?

Kesinlikle Değil. Zaten Öncelikle Güvendiğim bir arkadaşa inceletiyorum sistemi...

Arkadaşlar Bu Sistemde sabah 08.00 , akşam 17.00 çalışma sistemi tutar mı ? ...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ya dediğim mevzuları çözdüysen istersen gece çalışın sabah uyuyun. Hiç farkeden birşey olmaz, sistem otomatik işler, 7/24 destek diye birşey gereksiz.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muhasebe yönünü kotaramazsın Türkiye sınırları içerisinde. kotarırsın ama maliyetlerin bilmem kaç katına çıkar. olumsuz yaklasıyor diyebilirsin, ama çok çok çok zor isin valla.

ankara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiyede havuz olmak . paypal gibi bir havuz olmak diyorsun bu güveni insanlara sağlaman ve tüm web masterlerden %100 destek alarak başlaman lazım

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
türkiyede havuz olmak . paypal gibi bir havuz olmak diyorsun bu güveni insanlara sağlaman ve tüm web masterlerden %100 destek alarak başlaman lazım

Desteği Zamanla Sağlayacağız Zaten. Bugüne kadar Yanlışımız Olmadı , Bundan Sonrada Olmayacak. Bir Kişi Varsa Parası bende kalan Çıksın.!

Yurtdışı Tabanlı Yapmak farz Oldu..

Teşekkürler Ploop.

ixus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah utandırmasın ,camiamıza yararlı bir iş olacağı kanaatindeyim.

N

necro

Misafir
Teşekkür Ederim. İnşallah..

En Azından Dolandırıcılık minimuma inecek.

işte bunda emin olamazsın, ne ülkeler ne imparatorluklar denedi o dediğin olayı ama hiç biri başaramadı. Dolandıranın elini kesmeyeceksen emin ol sende minimuma indiremeyeceksin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.