İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmasterler için havuz Hesabı

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muhasebe yönünü kotaramazsın Türkiye sınırları içerisinde. kotarırsın ama maliyetlerin bilmem kaç katına çıkar. olumsuz yaklasıyor diyebilirsin, ama çok çok çok zor isin valla.

fikir başarılı

neden? cunku pazarın buna ıhtıyacı var
neden? hizmeti veren yok vs vs aynı mantık

ancak daha önce ben de arastırdım ( 2yıl kadar onceydı) ancak tr de kanunlar dıreck bu sekılde komisyonculuga izin vermiyor.

ucretını aldıgın paranın hızmetı vermıs oldugunu ispat etmen gerekiyor bilgine aksi halde başın cok agrıyabılır sadece avukat gıderlerın 1 yılda cıddı rakamlara ulasabılır onun ıcın yanı az bır %le de olsa bır avukat ve bır muhasebecı al :) ciddiyim bu konuda...

artı eger bı iş planı degerlendırmesı hazırladıysan ve bunun analizi yaptırmak istiyorsan realistik mi degil mi vs için sana uygun kişileri önerebilirim.

eger iş planı yapmadım dediyse yatırım yapma derim .. her ne kadar ihtiyac olsa da sonuc farklı olabilir.

not:hevesini kırmak istemem ama 3ay once gordugum bir sistemin iş planı sizin yazdıgın sistemin (ki eger sadece bu anlattıklarından ibaretse) biraz daha üstünde gibi duruyordu. Benım kı bıraz onyargı gıbı olacak ama yapan kişiler cokprofesyonelce calısmıslardı vs...

umarım bu işe girer ve basarılı olursunuz. Ancak risk oranını bilmediginiz işe para-emek riske etmemenizi öneririm.

basarılar

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Pos'a giren paranın vergilerine çözüm bulman gerekiyor. Bizde bu tür projeler çok düşündük ama hep vergi önümüze engel çıktı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.