- Reaction score
- 0
bende evde çalışıyorum şu an fakat ofis daha iyi olur düşüncesindeyim sürekli evde kalmak insanının canını sıkıyor
gece bekçisi olsaydım da gündüz yatıp gece çalışacaktım değişen bir şey olmayacaktı yani. şu an ki gelir düzeyimi bir işte çalışarak yakalamam mümkün değil, bu yüzden bir işe girip çalışmayı düşünmüyorum. evlilik desen en az 7 senesi var (yüksek lisans+askerlik+hazırlık) o yüzden pek de o konuyu düşünmüyorum. zaten ev dublex, bu yüzden annemlerle fazla da sorun olmuyor bu konuda. yani varlığım ve yokluğum arasında pek fark yok. işte yemek meyve yiyorum vsPeki evli olduğunda, gündüz yatıp gece çalışmak nasıl bir durum olacak.Ben bu ikilemdeyim ve bu sebeple işi bırakma raddesine kadar geldim.1 ay önce nişanlım geldi ve hep evde olmam ikimizide rahatsız etti.Şu anda bile evdeyim ve annemin tüm arkadaşlarını tanıyorum.Arada oturup onlarla kahve içiyorum.Acaba evli olduğumda bu işi yapsam eşimin arkadaşlarıyladamı aynısını yapacağım ? Ofisim vardı ama çok gereksiz olduğu için kapadım.Gerçi şimdi tekrar açdım başka işler için ama yinede bu işin taraftarı değilim.
ofiste farkeden ne olacak? yine yalnız olmayacak mısın? bir de evde çalışmak demek sürekli evde olmak değil ki. yine gezip tozabiliyorsun, buna ek olarak masrafları minimize ediyorsunbende evde çalışıyorum şu an fakat ofis daha iyi olur düşüncesindeyim sürekli evde kalmak insanının canını sıkıyor
tahminim aylık 4 milyardan aşağı değildir..peki ofis e geçicem diyen arkadaşların yaklaşık gelir düzeyi ne net ten ( sölemek zorunda deilsiniz ) merak ettim sadece..
ofiste farkeden ne olacak? yine yalnız olmayacak mısın? bir de evde çalışmak demek sürekli evde olmak değil ki. yine gezip tozabiliyorsun, buna ek olarak masrafları minimize ediyorsun
Bilişim bölümünü istiyordum bu işleri meslek haline getirebilmek için, ama şimdi Bilgisayar öğretmenliğine gideceğim için çok daha memnun oldum. Bu iş başlangıçta zevk veriyor, belki para kazandırıyor fakat içine girdikçe sıkıntılar başlıyor sanırım.
Hangi devlet dairesinde 3-4 milyar maas veriliyor? Mustesar filan heralde, onlarda cay icip dedikodu yapmiyorlardir Dunyanin hicbir yerinde veya mesleginde kolay para kazanmak diye birsey yoktur. Bugun burada google'dan veya baska bir yerden kolay para kazandigini iddia edenler varsa bile bu gecici olacaktir. Birsey uretmedikten sonra hicbirsey kazanamazsin. Bizim ulkemiz teknoloji alaninda hala uyanamadi, Hindistan gibi hatta ondan beter davraniyor, tarzanca konusan programcilarla olmaz bu is, kalite / maliyeti tam uygun oranda dengeleyip, yurtdisindan bir cok BT isi alinabilir ulkeye.
1999 yılından beri internetten kazanılan para geçici olamaz değil mi? 7 sene önce de geçici deniyordu, hala kazanıyorum internetten.Hangi devlet dairesinde 3-4 milyar maas veriliyor? Mustesar filan heralde, onlarda cay icip dedikodu yapmiyorlardir Dunyanin hicbir yerinde veya mesleginde kolay para kazanmak diye birsey yoktur. Bugun burada google'dan veya baska bir yerden kolay para kazandigini iddia edenler varsa bile bu gecici olacaktir. Birsey uretmedikten sonra hicbirsey kazanamazsin. Bizim ulkemiz teknoloji alaninda hala uyanamadi, Hindistan gibi hatta ondan beter davraniyor, tarzanca konusan programcilarla olmaz bu is, kalite / maliyeti tam uygun oranda dengeleyip, yurtdisindan bir cok BT isi alinabilir ulkeye.
üretmeden kazanıyorum. hatta frontpage'de tablo bile yapmasını bilmiyorumUretmeden, mucadele etmeden mi kazaniyorsun ? Kolay yoldan cok para kazanmaktan bahsettim ben
üretmeden kazanıyorum. hatta frontpage'de tablo bile yapmasını bilmiyorum [/QU
bilgi birikimine sahipsin , ayrıca zman harcıyosun. İşi bu kadar basite indirgeme